Rampage: Ničitelé: První plakát, trailer za rohem

Rampage: Ničitelé: První plakát, trailer za rohem | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Z jeho nejlepšího kamaráda vyrobili vraždící monstrum. A to neměli dělat.

Kdykoliv se začne spekulovat o nějakém filmu s Dwaynem Johnsonem, tak se jedním dechem dodává, že do něj herec půjde, pokud na něj bude mít ve svém nabitém programu čas. A co že ten The Rock pořád vyvádí? V relativní tichosti natočil třeba snímek Rampage: Ničitelé, který vychází ze staré automatové videohry, ve které obří opice, vlk a ještěr ničili velkoměsto (No vidíte a my se nedávno strachovali, že bude problém natočit film podle Super Maria).

The Rock ve filmu hraje šéfa speciální jednotky, která ve Rwandě zasahuje proti pytlákům. Jeho nejlepším kamarádem je albínská gorila George. Zlí lidé infikují George, jednoho aligátora a vlka speciálním sérem. Všechna tři zvířata neskutečně vyrostou. Jsou obrovská, rychlejší, hbitější a strašně agresivní. Vydají se na zuřivou výpravu a chtějí zničit svět. Johnsonův hrdina se pustí po stopách lidí, kteří tohle Georgeovi provedli a rozhodně k nim nebude milý.

Dále hrají Naomie Harris, Malin Åkerman, Joe Manganiello nebo Jeffrey Dean Morgan. Režíruje Brad Peyton, scénář napsali Ryan Engle, Carlton Cuse a Ryan Condal. Datum české premiéry je stanovené na 19. 4. 2018.

Během dneška bychom měli dostat první trailer, zatím se můžete podívat na plakát s Johnsonem a Georgem.

Galerie: 2

Rampage: Ničitelé: První plakát, trailer za rohem | Fandíme filmu Rampage: Ničitelé: První plakát, trailer za rohem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest