Všechny prachy světa budou mít za všechny prachy i přetáčky

Všechny prachy světa budou mít za všechny prachy i přetáčky | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Přeobsazení Kevina Spaceyho v již dotočeném filmu nebude levná záležitost.

Před pár dny bylo odhaleno, že ve snímku Všechny prachy světa bude zpětně přeobsazený Kevin Spacey, po té, co byl obviněn ze série sexuálních obtěžování. Produkční společnost je přesvědčená, že se jí dodatečné přetočení části filmu vyplatí, protože Spaceyho skandál by snímku nedělal dobré jméno a ohrozil by šance v boji o filmové ceny, který je součástí marketingové strategie. V jednu chvíli byla na stole varianta, že by premiéra byla odsunuta, aby celá záležitost vychladla, nicméně už v lednu bude uvedený seriál Trust od Dannyho Boylea, který se zabývá stejným tématem. A seriál chce produkce za každou cenu předběhnout.

Vlastní přetáčky s Christopherem Plummerem, který Spaceyho nahradí, mají trvat 8-10 dnů a následně bude režisér Ridley Scott chvátat, aby snímek dokončil do 15.12., kdy jej studio chce mít hotový. Na 22.12. je stanovena první premiéra. Scott nepřetočí Plummerovy (Spaceyho) scény před zeleným pozadím, ale kompletně je znovu předělá. Produkce věří, že je to levnější cesta, i tak se náklady mají vyšplhat na cca 2,5 milionu dolarů. (Dosavadní cenovka byla stanovená na 40 milionů). Do dalších milionů se vyšplhají náklady na rychlé předělání propagační kampaně. A v ohrožení je i ona vytoužená cesta za Oscarem, protože s pozdním dokončením snímku budou mít hodnotitelé jen krátký čas film vidět (Nominace končí 12. ledna).

Zkrátka a dobře, producenti se pustili do velkého vabanku a až se budou počítat tržby, tak uvidíme, jestli přisypání dalších milionů mělo jakýkoliv význam. V Česku a na Slovensku má být film uvedený 4. 1. 2018.

Snímek pojednává o únosu Johna Paula Gettyho III, za kterého jeho dědeček (Christopher Plummer), patriarcha zámožného rodu, odmítá zaplatit výkupné, aby neriskoval, že po něm někdo bude chtít v budoucnosti další. Přikládáme původní trailer:

Zdroj: Variety

Galerie: 5

Všechny prachy světa budou mít za všechny prachy i přetáčky | Fandíme filmu Všechny prachy světa budou mít za všechny prachy i přetáčky | Fandíme filmu Všechny prachy světa budou mít za všechny prachy i přetáčky | Fandíme filmu Všechny prachy světa budou mít za všechny prachy i přetáčky | Fandíme filmu Všechny prachy světa budou mít za všechny prachy i přetáčky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest