Avengers: Co nového uvidíme na DVD?

Avengers: Co nového uvidíme na DVD? | Fandíme filmu
Avengers odhalují nabitý seznam vystřižených scén a další bonusy.

Tažení Avengers světovými kiny úspěšně pokračuje. Ve Spojených státech si odbyla premiéru Bitevní loď, která ale (dost nezaslouženě – viz naše spokojená recenze) sklidila jen minimální zájem, když za první den promítání utržila pouhých 9 milionů dolarů. Celosvětově to zatím dělá něco málo přes 224 milionů, což vzhledem k rozpočtu (poslední údaje hovoří o 209 milionech) pasuje Battleship na slušný propadák. Škoda. Podstatně zaslouženější je nezájem o přinejlepším průměrné Temné stíny. Ty zatím uhrály celosvětově nějakých 78 milionů dolarů. Zdaleka nejlépe si ale i tenhle pátek vedli Avengers, kteří z amerických diváků vydyndali dalších 15 milionů a dohromady už mají na kontě miliardu a 64 milionů k tomu, což snímek řadí prozatím na sedmou příčku žebříčku nejúspěšnějších filmů všech dob, přičemž stále platí, že je více než reálné, že snímek nakonec obsadí příčku třetí.

Tím ale komerční tažení Avengers ani zdaleka nekončí, protože už teď Marvel na 25. září připravuje nařachané videodisky. DVD je umírající formát, a tak není divu, že na něm kromě filmu najdete pouze audiokomentář Josse Whedona a dokument Svolání ultimátního týmu. Podstatně zajímavější je to na Blu-ray (k dispozici ve dvoudiskové a čtyřdiskové variantě, následující výčet pravděpodobně patří k té čtyřdiskové), kde kromě DVD bonusů najdete ještě dokument Vizuální cesta, videoklip k písničce Live to Rise od Soundgarden (k přehrání na konci článku), zkažené záběry, jakýsi Second screen (pravděpodobně nějaký druh picture in picture), tajuplnou položku Marvel One-Shot: Item 47 (nejspíš další ze série krátkých filmů) a především slibovanou půlhodinu vystřižených scén.

Mezi těmi najdeme: Alternativní úvod s výslechem Marie Hill, prodlouženou scénu, ve které Loki a Hawkeye plánují, víc scén s Captainem Americou a jeho vyrovnáváním se s moderní dobou, Furyho poradu se Světovou bezpečnostní radou, hrubý sestřih prodlouženého souboje na viaduktu, rozhovor Furyho s Marií Hill, když spolu rozebírají Světovou bezpečnostní radu, prodloužený rozhovor nahatého Bannera s hlídačem prázdného skladu a konečně alternativní konec, opět s výslechem Marie Hill. Bude zajímavé sledovat, jakým způsobem vystřižené scény rozšíří již známý příběh a jestli se k vynechaným motivům vrátí některé budoucí filmy, protože minimálně Capovo vyrovnávání se současností si zaslouží důstojnější prezentaci, než poskytuje bonusová sekce Blu-ray disku. A pozor, spekuluje se i o jakési desetidiskové speciální edici. Že by Marvel chystal kompletní kolekci se všemi předchozími filmy?

 

 Soundgarde: Live to Rise



 

Zdroj: JoBlo

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest