Nightwing: Známe představitele hlavní role?

Nightwing: Známe představitele hlavní role? | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Nenápadné náznaky dávají naději na brzké oficiální oznámení. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Ať už se vám představa Dacreho Montgomeryho líbila nebo ne, v tuhle chvíli na tuhle variantu nejspíš můžeme zapomenout. Chris McKay přes Twitter vzkázal, že casting zatím ještě ani nezačal.

Původní novinka: Blíží se konečně nějaké velké oznámení ve spojitosti s Nightwingem, který je ve studiu Warner Bros. tiše vyvíjený, ale oficiálně zatím nebyl představen? Nejprve režisér Chris McKay změnil na Twitteru svého avatara a svou úvodní fotku, aby na nich byli Nightwing a jeho logo. Zároveň také Dacre Montgomery zveřejnil na svém Twitteru obrázek Nightwinga a doplnil k němu tři tečky. Herec následně zase obrázek smazal. Možná to nic neznamená, ale možná Montgomery bude představitelem populárního Batmanova učně. Montgomery vystřelil nahoru během letošního roku, když se nejprve předvedl v Power Rangers a následně ještě ve Stranger Things 2. Dokázali byste si jej v roli představit?

V komiksech je Nightwight jednou z hlavních batmanovských postav. Začínal jako akrobat v cirkuse, a když byli jeho rodiče zavražděni, ujal se jej Bruce Wayne. Následně se z něj stal Batmanův pobočník Robin. Když trochu zestárne, přijme identitu Nightwinga, samostatného superhrdiny a následně také vůdce Teen Titans, superhrdinů v pubertálním věku.

Zdroje: Chris McKay, Screen Rant

Galerie: 3

Nightwing: Známe představitele hlavní role? | Fandíme filmu Nightwing: Známe představitele hlavní role? | Fandíme filmu Nightwing: Známe představitele hlavní role? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest