Bobovy burgery se budou o zákazníky prát i na velkém plátně

Bobovy burgery se budou o zákazníky prát i na velkém plátně | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Pomůže filmová adaptace známého animovaného seriálu uspíšit pokračování Simpsonových ve filmu?

Jako nejúspěšnější kreslený sitcom všech dob můžeme bez ostychu označit Simpsonovi, kteří se před necelými deseti lety konečně dočkali i svého celovečerního filmu. O případném pokračování jsme sice od producentů několikrát slyšeli, ale vždy se jednalo pouze o velmi neurčité odpovědi. Pokud se ale druhého filmu o žluté rodince někdy dočkáme, nebude to dříve než dorazí filmové zpracování dalšího seriálu z kreslené dílny stanice Fox. Oním šťastlivcem je sitcom Bobovy burgery, který se podobně jako starší sourozenec dočkal za svou existenci několika ocenění Emmy, ale na rozdíl od Simsonových se filmu kvůli své kratší existenci zatím nedočkal. Fanoušci i kritici si seriál s přibývajícím počtem sérií vychvalují čím dál tím více, přesto je však oznámení celovečerního filmu vzhledem k poměrně malé fanouškovské základně docela překvapivé. Novodobých seriálů, které se probojovaly až na velké plátno je jako šafránu a pro ty kreslené to platí dvojnásob (v poslední době se něco takového podařilo kultovnímu animáku Jetsonovi).

Možná už jen z tohoto důvodu se fanoušci animovaných seriálů mohou pomalu začínat těšit na 17. 7. 2020, kdy má film v Americe premiéru. V Česku a na Slovensku se nejspíše dočkáme o den dříve. Celovečerní adaptaci má na starosti Fox Animation a o hereckém obsazení prozatím nemáme žádné informace. V případě, že se filmu podaří i přes velkou konkurenci v podobě pokračování Mimoňů vydělat studiu nemalé peníze, může produkční společnost začít uvažovat o tolik odkládaném druhém díle Simpsonovi ve filmu, kterého se podle některých zdrojů dočkáme až po skončení seriálové podoby. Ta by však mohla natáhnout bačkory už po příští 30. sezoně a přípravy na očekávaný film by tak mohly pomalu, ale jistě začít.

Zdroje: Variety

Galerie: 3

Bobovy burgery se budou o zákazníky prát i na velkém plátně | Fandíme filmu Bobovy burgery se budou o zákazníky prát i na velkém plátně | Fandíme filmu Bobovy burgery se budou o zákazníky prát i na velkém plátně | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest