Fantastická zvířata 2: Objeví se další postava z Harryho Pottera

Fantastická zvířata 2: Objeví se další postava z Harryho Pottera | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Druhá Fantastická zvířata nabírají nové obsazení a profesor Brumbál se v nich potká se svým starým známým.

O pokračování Fantastických zvířat a kde je najít zatím nevíme prakticky nic, kromě toho, že se momentálně natáčí, dočkáme se ho příští rok, a uvidíme v něm mladší verzi slavného Albuse Brumbála, kterou si tentokrát střihne Jude Law. Kromě toho jsme dostali pouze mnoho slibů o tom, jak se dvojka bude od originálu lišit a další podobné věci, dnes se tedy po dlouhé době podíváme na nějaké ty definitivní informace.

Jak víme, pokračování se bude malinko odklánět od protagonisty původního filmu, Mloka Scamandera (Eddie Redmayne), a uvidíme více z konfliktu mezi Albusem Brumbálem a jeho dávným přítelem, nyní úhlavním sokem, Gellertem Grindelwaldem (Johnny Depp). I když se bude film zřejmě soustředit primárně na ně, nikdo nedokáže žít bez přátel (nebo alespoň spojenců), obsazení se tedy rozšířilo o několik dalších herců, kteří budou oběma pánům plnit právě tuto roli. Začneme tím méně zajímavým, což je přidání herce Davida Sakuraie jako postavy jménem Krall, který je popisován jako ambiciózní a mrzutý černokněžník pracující pro Grindelwalda. Samotného herce jste pak mohli vidět například v letošním Iron Fistovi. Dále se pak připojilo několik méně známých herců jako Jessica Williams, Derek Riddell, Cornell S. John a další.

Zdaleka nejzajímavějším přídavkem je ale Brontis Jedorowsky (Svatá krev, Poezie bez konce). Na herci samotném sice nic mimořádného není, ale na tom, koho bude ve filmu představovat, určitě ano. Jedorowsky si totiž střihne roli Nicholase Flamela, kouzelnického vědce a vynálezce, jehož největším úspěchem je vyrobení Kamene mudrců, artefaktu, se kterým má po svém prvním filmu bohaté zkušenosti i samotný Harry Potter. Flamel je v knihách Brumbálovým blízkým přítelem a žije už po dlouhá staletí díky elixíru života, který získává právě ze svého Kamene. Jakou roli bude postava v příběhu mít, to zatím nevíme, každého fanouška ale jistě potěší mít na plátně (alespoň z doslechu) známou postavu. V galerii najdete ještě obrázek, o nějž se podělila facebooková stránka Fantastických zvířat, který na Flamela odkazuje.

Zdroje: Deadline, Pottermore

Galerie: 2

Fantastická zvířata 2: Objeví se další postava z Harryho Pottera | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Objeví se další postava z Harryho Pottera | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest