Hangman: Al Pacino na stopě brutálního sériového vraha

Hangman: Al Pacino na stopě brutálního sériového vraha | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Al Pacino se coby stárnoucí detektiv ocitne uprostřed morbidní hry sériového vraha.

Šibenice je všeobecně známá slovní hra, především oblíbená mezi dětmi, jejíž pravidla asi není nutné nijak blíže představovat. Zcela odlišného pojetí se ale dočkala v novém krimi thrilleru Hangman režiséra Johnnyho Martina (Skeleton Man, Pomsta: Milostný příběh). Sledovat v něm budeme dvojici detektivů vyšetřující sérii brutálních vražd, jejichž spojujícím prvkem je krví nakreslená rozehraná hra šibenice. Za každou další obětí přibývá nové písmeno a z vyšetřování se tak stává i boj s časem o dopadení pachatele dříve, než stihne dokončit celou hru. Scénář napsali Michael Caissie a Charles Huttinger.

Hlavní roli zkušeného detektiva, který k celému případu může větší spojitost, než se na první pohled zdá, ztvárnil Al Pacino. Jeho mladšího parťáka si zahrál Karl Urban. Dvojice pak bude mít během vyšetřování v patách novinářku v podání Brittany Snow (Bráchova holka, série Ladíme).

Nedávno vydaný trailer, podtrhnutý padnoucím coverem hudební klasiky House of the Rising Sun, nabízí nastínění příběhu a daří se mu vyvolat různorodé pocity. Na mě osobně z něj film místy působí možná až trochu lacině, jindy z něj zase sálá hutná atmosféra temného vyšetřování. Jaký je film ve skutečnosti se v zahraničí dozví na konci listopadu, kdy vyjde na VOD. Do kin se pak v Americe podívá těsně před Vánoci, u nás zatím oznámený není.

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Hangman: Al Pacino na stopě brutálního sériového vraha | Fandíme filmu Hangman: Al Pacino na stopě brutálního sériového vraha | Fandíme filmu Hangman: Al Pacino na stopě brutálního sériového vraha | Fandíme filmu Hangman: Al Pacino na stopě brutálního sériového vraha | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest