Dívka v pavoučí síti: Zlé dvojče hlavní hrdinky obsazeno

Dívka v pavoučí síti: Zlé dvojče hlavní hrdinky obsazeno | Fandíme filmu
Drsná androidka z Blade Runner 2049 vyzobává další zajímavou roli.

Už v lednu začne postupně v Berlíně a ve Stockholmu natáčení Dívky v pavoučí síti – nového začátku ságy Millénium. Nově byla obsazena Camilla Salander, kterou Variety označuje jako „zlé dvojče Lisbeth“. V předloze se sestry neviděly od 17 let a nemohly by být odlišnější. Zatímco Lisbeth je uzavřená, Camilla zářila ve společnosti, získala prvotřídní vzdělání. Roli si zahraje Sylvia Hoeks, která prorazila v Blade Runnerovi 2049, kde si zahrála androidku Luv – pravou ruku postavy Jareda Leta. Sony s ní chtělo spolupracovat i nadále za každou cenu a chvíli se dokonce zdálo, že by mohla dostat hlavní roli ve Venomovi. Tu nakonec získala Michelle Williams . 

Dívka v pavoučí síti je čtvrtým dílem série Milénium, který po smrti Stiega Larssona napsal David Lagercrantz. Režíruje Fede Alvarez, podle scénáře Stevena Knighta a Jaye Basua. V hlavní roli Claire Foy. Datum premiéry je stanovené na 5. 10. 2018.

Časopis Milénium má nové majitele a jeho kritici tvrdí, že Mikael Blomkvist je vyhořelý a že uvažuje o změně zaměstnání. Pozdě v noci Blomkvistovi zavolá profesor Frans Balder, přední odborník na výzkum umělé inteligence. Balder mu tvrdí, že pro něj má důležité informace o americké zpravodajské službě a že byl v kontaktu s výbornou mladou hackerkou, která se podobá někomu, koho Blomkvist velice dobře zná. Mikael Blomkvist doufá v exkluzivní reportáž, kterou on i Milénium tak zoufale potřebuje. Lisbeth Salanderová má jako obvykle své vlastní plány. Ale nadešel čas, aby se jejich cesty ještě jednou zkřížily.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest