Gotti: John Travolta gangsterským bossem

Gotti: John Travolta gangsterským bossem | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
John Travolta v dlouho připravovaném životopisném krimi příběhu ukáže světu, kdo je boss.

Nechvalně proslulý gangster John Gotti stál na vrcholu své slávy v osmdesátých letech dvacátého století v čele nebezpečné a vlivné rodiny Gambino, jedné z pěti největších zločineckých organizací operující v té době v New Yorku. O jeho vzestupu a pádu v kriminálním světě natočil režisér Kevin Connolly svůj nový film Gotti. Scénář napsali Leo Rossi a Lem Dobbs (Honba za diamantem, Smrtihlav).

Z celého obsazení je nejvýraznější John Travolta v titulní roli. Sekundují mu například Kelly Preston (Hra snů, Rozsudek smrti), Spencer Lofranco (Nezlomný, Král Kobra), Stacy Keach (Zlato, Kult hákového kříže) a Ashley Cusato (Hijacked, Jedna za všechny).

Trailer navazuje klasickou gangsterskou atmosféru a na mě zatím snímek v porovnání s řadou tematicky podobně laděných filmů nepůsobí nijak moc výjimečně. Kdo však působí velmi zajímavě je samotný Travolta a jeho fyzické proměny napříč upoutávkou. Na začátku ho vidíme jako mladého Gottiho na počátku kriminální kariéry ještě s černými vlasy, následně vidíme pasáž na vrcholu jeho moci a v ní zkušeného gangstera s drsným výrazem a už prošedivělými vlasy. Na závěr je pak jen krátký záběr na jeho vzhled na konci života. Jestli Gotti překvapí ještě něčím jiným, než různorodým Travoltou v hlavní roli, se v Americe dovědí 15. 12., kdy film vstupuje do kin. U nás se ho zatím žádný distributor nechopil.

foto: Lionsgate

Gotti

15.12.2017 | USA
Krimi, Drama, Historický
Info o filmu

Galerie: 4

Gotti: John Travolta gangsterským bossem | Fandíme filmu Gotti: John Travolta gangsterským bossem | Fandíme filmu Gotti: John Travolta gangsterským bossem | Fandíme filmu Gotti: John Travolta gangsterským bossem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest