Kevin Feige: Název Avengers 4, DC a 10 let Marvelu

Kevin Feige: Název Avengers 4, DC a 10 let Marvelu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Jak je to s časovou osou jednotlivých událostí světa Marvelu? Kdy uvidíme trailer na Infinity War?

Kevin Feige v posledních dnes odpovídá reportérům na řadu všetečných otázek. Ti se ho ptají hodně na budoucnost, o které zatím Feige příliš mluvit nechce. Jak už jsme vás informovali nedávno – důležitých je teď pro Marvel šest chystaných filmů do Avengers 4. Co bude potom, zatím není nic, o co by se studio chtělo dělit s veřejností. A stále platí, že se Marvel nechce dělit ani o název čtvrtých Avengers. Dříve studio nicméně tvrdilo, že by to byl spoiler, teď Feige uvádí, že se kolem názvu dělá příliš velké halo, že je to celé zveličené, a že se studio zkrátka chce soustředit na Infinity War.

Naopak nejbližším filmem je Thor: Ragnarok a Feige je s ním podle všeho spokojený, protože by opravdu moc chtěl znovu spolupracovat s režisérem Taikou Waititim a věří, že také bude. Zároveň by zmiňovaní Avengers 4 měli v určitých ohledech na Ragnarok přímo navazovat a rozvíjet jej.

Jedním z důvodů, proč se studio chce soustředit jen na současnost, nikoliv na vzdálenou budoucnost, je i kulaté jubileum, které příští rok dorazí. Marvel Studios oslaví deset let od premiéry Iron Mana, potažmo tedy deset let existence. Primárním prostředkem oslav budou zkrátka a dobře tři filmy, které studio zveřejní – Black Panther, Infinity War a Ant-Man & The Wasp. To je to základní. K tomu se ale objeví nové, jubilejní logo, některé filmy se dočkají speciálních nových vydání pro domácí video a také se v rámci oslav objeví slavnostní merchandising.

Třeba jeho součástí bude i slibovaná oficiální časová osa všech událostí ve světě Marvelu. Posloupnost jednotlivých událostí se zkomplikovala, když se ve Spider-Manovi: Homecoming objevila informace, že se film odehrává osm let po invazi Chitauri v New Yorku. To podle mnohých fanoušků časovou linku dost zamotává a objevily se různé pokusy o její osvětlení. Online debata Marvel zaujala natolik, že Feige přislíbil zveřejnit oficiální timeline. Dokonce by se měla objevit i v nějaké tištěné podobě – jako hmatatelný artefakt. Prozatím Feige prozradil jenom tolik, že určitým „bodem nula“ bude na oficiální časové ose moment, kdy Tony Stark veřejnosti oznámil, že je Iron Man.

Když už je řeč o merchandisingu, nechystá Marvel nějakou vlastní akci pro fanoušky? Feige připustil, že návštěvy na Comic-Conu a dalších přehlídkách jsou sice tradiční, ale pořádat vlastní akci po vzoru Star Wars Celebration by se mu rozhodně líbilo.

K traileru na Avengers: Infinity War Feige řekl, že jej uvidíme před koncem roku a Captain Marvel se dosud během žádné pozemské krize neukázala proto, že podle všeho dlouhodobě pobývala mimo Zemi. Feige to sice neřekl přímo, ale jeho náznak tak vyznívá.

A co DC komiks? Na adresu konkurenta řekl šéf Marvelu jen tolik, že těžko může někomu jakkoliv radit. S Wonder Woman si podle něj studio Warner poradilo skvěle a Feige má veškerou důvěru v současného šéfa DC, Geoffa Johnse. Teď navíc s DC Films začal spolupracovat Joss Whedon, který dřív pracoval pro Marvel, a tak už se Kevin nemůže dočkat toho, čím se konkurent v blízké budoucnosti pochlubí.

V přiloženém videu můžete zavzpomínat a prohlédnout si logo k desetiletému výročí, které Marvel ukázal fanouškům v létě na Disneyho akci D23.

Zdroje: Collider, Screen Rant I, II, III, Heroic Hollywood, Fandango, io9, Erik Davis, Cinema Blend

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Kevin Feige: Název Avengers 4, DC a 10 let Marvelu | Fandíme filmu Kevin Feige: Název Avengers 4, DC a 10 let Marvelu | Fandíme filmu Kevin Feige: Název Avengers 4, DC a 10 let Marvelu | Fandíme filmu Kevin Feige: Název Avengers 4, DC a 10 let Marvelu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest