Assassin's Creed: Podle Fassbendera se bral film moc vážně

Assassin's Creed: Podle Fassbendera se bral film moc vážně | Fandíme filmu
Herec a producent se zpětně vyjádřil k filmové adaptaci. 

V prosinci to bude rok, co do kin vešla filmová adaptace Assassin's Creed. Recenze nebyly moc dobré a film se nepodařilo prodat ani divákům, kteří mu v kase z celého světa nechali 240 milionů dolarů. A to na projekt o rozpočtu 125 mega bohužel není hezké číslo. Snímek měl otevřít dveře k celé trilogii, avšak plány se zřejmě ukázaly až moc předčasné, protože kolem pokračování je ticho po pěšině. 

Nedávno se za adaptací ohlédnul Michael Fassbender, producent a představitel obou hlavních rolí, který neváhal říct, co se na ní nepovedlo. „Určitě to nebylo ideální. Myslím si, že jsme trochu promarnili příležitost, takže budeme čekat a uvidíme, s čím přijde Ubisoft. Udělal bych to zábavnější, mám pocit, že se film bral až příliš vážně a hlavně k akci bych se dostal mnohem rychleji. Myslím si, že jsou tam tři začátky filmu a to je chyba."

Je pravda, že si v příběhu projdeme třemi různými prology, a na ty akční scény fakt mohlo dojít dříve. Stejně tak bych raději uvítal obrácení poměru strávení času v minulosti a současnosti. No nicméně uvidíme časem, jak to všechno bude a nebude. Fanoušky videoher tohle asi netíží, protože brzy se chystá na pulty Assassin's Creed Origins. S asasíny se máme však v budoucnu ještě setkat na televizních obrazovkách.

Zdroj: Indiewire

Assassin’s Creed

21.12.2016 | USA, Velká Británie, Francie, Hong Kong, Malta, Tchaj-wan
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest