Thor: Ragnarok: Dabing odhalil spoustu spoilerů

Thor: Ragnarok: Dabing odhalil spoustu spoilerů | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Ve flmu se objeví další postavy, které jsme nečekaly, jiné budou chybět. A co nabídne potitulková scéna?

Premiéra Thora: Ragnarok je za rohem a v našich kinech bude film uvedený vedle původního znění také v dabingu. Na Dabingforu, komunitním diskusním webu, který se českým dabingem zabývá, se objevil seznam jednotlivých dabérů, který odhaluje celou řadu spoilerů, takže jestli vám nevadí, že si zkazíte překvapení, pojďte se na ten výčet podívat.

Pokud je dabingové obsazení kompletní, pak se z Thorovy družiny objeví Hogun (Tadanobu Asano) a Volstagg (Ray Stevenson). Fandral (Zachary Levi) bude chybět, stejně jako Lady Sif (Jamie Alexander). U té to přitom v minulosti vypadalo, že se objeví, nicméně třeba byla nakonec vystřižena, nebo se tenkrát jednalo jen o marketingový tah, který o vlastním filmu nic nevypovídal. Když byl na Sif aktuálně tázaný šéf Marvelu Kevin Feige, tak vyhýbavě řekl, že je to „otázka na jindy“. Tím ale postavy z předchozích dílů nekončí. Mezi dabérkami je uvedené také jméno Nikoly Votočkové, která dříve dabovala Darcy (Kat Dennings). Teoreticky by mohla ve filmu dabovat někoho jiného (Dabingforum jméno postavy u dabérky neudává), ale třeba kamarádka Jane Foster skutečně bude mít ve snímku cameo.

Zdaleka největší pozornost budí jméno Jitky Moučkové, která dabuje Scarlett Johansson a skutečně by se ve snímku měla jako Black Widow objevit. To je překvapení, které se zatím dařilo před veřejností skrývat, nicméně pokud byste ve filmu čekali kteréhokoliv dalšího Avengera, byla by to právě Widow, vzhledem k tomu, jaký měli v posledním filmu blízký vztah se zmizelým Brucem Bannerem.

Dále je mezi uvedenými jmény k nalezení Michal Jagelka. Co je na jeho uvedení tak zajímavého? Jagelka obvykle dabuje Matta Damona, který by měl mít ve filmu cameo. Podrobnosti o něm najdete ve starším článku a na konci aktuální novinky najdete video, ve kterém se Damon „podezřele“ připojil k hercům, kteří Thora propagovali v televizní talk show. Jiří Štěpnička pak dabuje obvykle Sama Neilla, o kterém se také ví, že by měl mít ve snímku cameo.

Pak je tu otázka potiulkové scény. Jedna by mohla souviset s Thorem, nicméně druhá zřejmě odkazuje k Black Pantherovi. Mezi dabéry jsou totiž zařazení Tereza Bebarová a Václav Rašilov. Bebarová dabuje v traileru na Black Panthera Nakiu (Lupita Nyong'o) a Rašilov Killmongera (Michael B. Jordan). Black Panther je příští marvelovka, kterou uvidíme v kinech po třetím Thorovi, takže by taková scéna dávala smysl.

Pokud byste si mezi jmény na Dabingforu všimli ještě nějaké zajímavosti, určitě dejte vědět.

Zdroje: Screen Rant, Dabing Forum

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Thor: Ragnarok: Dabing odhalil spoustu spoilerů | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Dabing odhalil spoustu spoilerů | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Dabing odhalil spoustu spoilerů | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Dabing odhalil spoustu spoilerů | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Dabing odhalil spoustu spoilerů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest