Star Wars: Poslední z Jediů: Trailer v dabingu

Star Wars: Poslední z Jediů: Trailer v dabingu | Fandíme filmu
Vždycky, když by mohlo hrozit, že člověk zapomene, proč jsou filmy nejlepší v původním znění, tak mu to nějaký takovýhle trailer důkladně připomene.

Před několika dny dorazil plnohodnotný trailer na Star Wars: Posledního z Jediů. Za mne jednoznačně povedená, atmosferická záležitost, která si zajímavě pohrává s diváky. Možná nás čekají postavy, které nejsou ani v nejmenším černobílé a nebo bude ve filmu vše mnohem složitější než upoutávky vůbec naznačují. Obě varianty by stály za to. A teď se to všechno objevilo v úžasném českém dabingu. Což myslím samozřejmě ironicky. Rozumím tomu, že ve výsledném filmu nejspíš předložené pasáže budou znít úplně jinak, ale v tuhle chvíli je to ploché a křečovité a nedělá to filmu pěknou vizitku. Což si Hvězdné války určitě nezaslouží. Takže horší dabing, lepší dabing...původní znění stejně žádný nepřekoná, tak proč si jím dělat vrásky. Ale poslechněte si to sami:

Rey učinila první krůčky do širého světa ve Star Wars: Síla se probouzí a společně s Finnem, Poem a Lukem Skywalkerem bude ve své epické cestě pokračovat, v další kapitole ságy Hvězdných válek, ve Star Stars: Epizodě VIII. Z minulého filmu se vrací Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie a Andy Serkis. Nově je doplní Benicio Del Toro, Laura Dern a Kelly Marie Tran. Režíruje a scénář napsal Rian Johnson. Datum české premiéry je stanoveno na 14.12. 2017.

Star Wars: Poslední z Jediů

15.12.2017 | USA, Velká Británie, Mexiko, Irsko
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest