Pacific Rim: Povstání nastává v prvním traileru

Pacific Rim: Povstání nastává v prvním traileru | Fandíme filmu
Legendary Pictures
Jaegerové a Kaiju jsou zpět. Druhé kolo může začít.

Monstrózní roboti se vrací do akce proti nové vlně nepřátelských monster v Pacific Rim: Povstání. Trailer vypadá barevněji a kdybychom měli porovnávat s první upoutávkou na první díl, tak je i svižnější a šlape tvrději na plyn. Ukázka na scénu vrací pár starých známých hrdinů a představuje nám i ty nové, které se nám propagační kampaň bude snažit prodat až do příchodu premiéry. Milou změnou rozhodně je, že souboje nebudou probíhat jenom v noci, na což hodně diváků poukazovalo minule, ale i za denního světla. Ale zatím všechny záběry (hlavně) na roboty v celé jejich kráse vypadají, jako kdyby se zatoulaly do traileru na hodně drahý pilot k televiznímu seriálu nebo videohře. V postprodukci na efektech mají ale ještě čas zamakat, takže nějakého zlepšení se můžeme dočkat.

Celosvětový konflikt mezi mimozemskými monstry a člověkem řízenými superstroji, vytvořenými k ničení příšer, byl jen předehrou k totálnímu útoku na lidstvo v Pacific Rim: Povstání. John Boyega (Star Wars: Síla se probouzí) hraje hlavní roli vzdorovitého Jake Pentecosta, kdysi nadějného pilota Jaegera, syna muže, který obětoval svůj život, aby lidstvu zajistil vítězství proti příšerám Kaiju. Jake nedokončil svůj trénink a zapletl se s kriminálním podsvětím. Když se ale velkoměsty řítí ještě nezastavitelnější hrozba, která chce srazit svět na kolena, dostane poslední šanci, aby dostál odkazu svého otce, společně se svojí sestrou Mako Mori (Rinko Kikuchi), která vede odvážnou novou generaci pilotů, kteří vyrostli ve stínu války. Společně chtějí sjednat spravedlnost pro všechny padlé a jejich jedinou šancí je spojit síly, v celosvětovém povstání proti ničivým silám. K Jakeovi se přidává nadaný konkurenční pilot Lambert (Scott Eastwood) a patnáctiletá hackerka Jaegerů Amara (Cailee Spaeny), zatímco se hrdinové z Pacific Rim Defense Corps stávají jedinou rodinou, která mu ještě zbyla. Společně povstanou jako nejsilnější obranná síla, která kdy kráčela po Zemi a nastolí směr k velkolepému dobrodružství masivních rozměrů.

Dále hrají Adria Arjona, Tian Jing, Charlie Day či Burn Gorman, režíruje Steven S. DeKnight, který společně s T.S. Nowlinem, Kirou Snyder a Emily Carmichael napsal scénář. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 5. 4. 2018.

Pacific Rim: Povstání

23.03.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest