Rychle a zběsile: Spin-off s The Rockem je oficiální, má datum premiéry

Rychle a zběsile: Spin-off s The Rockem je oficiální, má datum premiéry | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Kdo by film mohl natočit? A kdo by mohl natočit Rychle a zběsile 9? K tomu je tu další vlna rozčilování Tyrese Gibsona.

Tak se nám to hezky zahušťuje. Jen krátce po té, co bylo oznámeno, že se Rychle a zběsile 9 odsouvá na rok 2020, se potvrdily předchozí dohady o tom, proč tomu tak je. Film musel udělat místo spin-offu s Hobbsem (Dwayne „The Rock“ Johnson). Ten čerstvě oznámil datum premiéry, které je stanovené na 26. 7. 2019. Hlavní role ztvární Johnson a Jason Statham, kteří se vrátí jako Hobbs a Deckard Shaw – vládní agent a polepšený zabiják, nesourodá dvojka, která se vydává na společnou misi. Prapůvodní zprávy hovořily o tom, že by parťáci měli ve filmu pronásledovat hackerku Cypher v podání Charlize Theron, ale v tuto chvíli není zřejmé, zda to tak nakonec opravdu bude. Scénář filmu píše dlouhodobý spolutvůrce série, Christopher Morgan. Režisér se zatím hledá, avšak potenciálním kandidátem by měl být Shane Black (Iron Man 3, Správní chlapi). Natáčení začne v sprnu 2018.

A začíná být určitým koloritem, že se k projektu musel vyjádřit Tyrese Gibson, představitel Romana Pearce. Z Gibsona je cítit, že je na The Rocka opravdu naštvaný. V několika instagramových příspěvcích mluví o rodině, loajalitě. Osočuje Johnsona z toho, že je sebestředný a nechce být týmový hráč. Gibson dokonce tvrdí, že on a Ludacris dostali nabídku na spin-off s Romanem a Tejem, ale odmítli ji. Tyrese označil Johnsona za šaška a také uvádí, že „rozbil rodinu“.

Zhruba ve stejné době pak Vin Diesel zveřejnil video (na konci článku), ve které sedí společně s Michelle Rodriguez a Jordanou Brewster v obýváku a probírají nápady na budoucnost série. Podle Diesela přemýšlejí nejen o Rychle a zběsile 9, ale také o dalších spin-offech. Diesel si dovede představit například spin-off, ve kterém by byli pouze Torettovi, v tuhle chvíli tedy právě trojice herců, která se ve videu sešla. Sice nedává příliš velký smysl, aby se Mia Toretto (Brewster) objevila ve filmu bez Briana (zesnulý Paul Walker), ale je pravda, že si série s logikou nikdy velkou hlavu nedělala.

Hollywood Reporter sice uvádí, že jako režisér Rychle a zběsile 9 je zvažovaný Justin Lin, muž, který pomáhal sérii povýšit na skutečný fenomén, nicméně ve světle výše uvedeného se skoro nabízí otázka, jestli vůbec k Rychle a zběsile 9 někdy dojde. A pokud ano, jakou bude mít vlastně podobu? O neshodách The Rocka s Dieselem se ví delší dobu, teď se přidal Gibson. Bude se Johnsonovi do takové pracovní atmosféry ještě chtít vracet? A měl by k tomu vůbec důvod, pokud by si spin-off vedl dobře a vysloužil si vlastní pokračování? Dwayne opuštění série zvažoval už před lety, tak třeba k němu definitivně přistoupí. A má Rychle a zběsile bez The Rocka vůbec šanci? Protože ať si Gibson nadává jak chce, že je za resuscitaci polomrtvé série do velké míry zodpovědný právě Johnson, je naprosto neoddiskutovatelné.

Zdroje: THR, Variety, Tyrese Gibson I, II

Galerie: 5

Rychle a zběsile: Spin-off s The Rockem je oficiální, má datum premiéry | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Spin-off s The Rockem je oficiální, má datum premiéry | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Spin-off s The Rockem je oficiální, má datum premiéry | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Spin-off s The Rockem je oficiální, má datum premiéry | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Spin-off s The Rockem je oficiální, má datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest