Bastardi na cestě: Hollywood recykluje a recykluje

Bastardi na cestě: Hollywood recykluje a recykluje | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Owen Wilson a Ed Helms předvedou nejnovější variaci na sérii otřepaných fórů z výprodeje. Koukněte se na trailer.

Některé film v trailerech vypadají lákavě, jiné zoufale, u dalších netušíte, co si o nich máte myslet. A pak jsou tu ty, u kterých máte pocit, že byste je už podle traileru dokázali dopředu odvyprávět, a že jste něco podobného viděli už nejmíň desetkrát. Jako by se někde v Los Angeles prodávala univerzální šablona, do které jen nasypete nové herce. Nový film z tohoto ranku je už od prvního pohledu tak strašně rozplizlé nic, že si studio vlastně ani nevědělo rady s názvem.

Film začal přípravy pod názvem Bastards, v Británii sáhli ke „košilatému“ Who's Your Daddy? a finální distribuční název v USA bude Father Figures (Otcovské vzory). Nemastný neslaný, aby se nikdo neurazil. V Česku měl být snímek uvedený koncem ledna pod názvem Bastardi na cestě, v tuhle chvíli jej však distributor z plánu stáhl a na nějaké nové datum se čeká. (Na Slovensku má být snímek uvedený 28.12.).

Podobně rozpačitě působí i první trailer. Maminka v podání Glenn Close si není přesně jistá, s kým si v divokých sedmdesátkách vlastně užívala bez ochrany, a tak se její synáčci v podání Owena Wilsona a Eda Helmse vydávají svého otce najít. V traileru je všechno to, co byste čekali. Wilson hraje rozevlátého playboye, Helms ustrašeného troubu. Na pořadu dne je bratrský road trip, u kterého nechybí ani podivný stopař. Jednotliví otcovští kandidáti jsou svérázné figurky, tu a tam se stane něco strašně bláznivého a někde za tím vším je tušit sentimentální rozuzlení. Originální to není, příliš vtipné také ne. Pokud trailer není opravdu hodně nepovedený, čeká nás pásová výroba toho nejhrubšího zrna.

Dále hrají J.K. Simmons, Terry Bradshaw, Christopher Walken či Ving Rhames. Scénář napsal Justin Malen, zodpovědný za průměrnou Pařbu o Vánocích a režie se chopil debutant Lawrence Sher, který dosud jako kameraman okoukával řemeslo u jiných komediálních režisérů, především pak u Todda Phillipse. A tady už je slíbený trailer. Dejte schválně v komentářích vědět, jestli v něm na vás film taky působí tak strašně ohraně.

Bastardi na cestě

22.12.2017 | USA
Komedie
Info o filmu

Galerie: 5

Bastardi na cestě: Hollywood recykluje a recykluje | Fandíme filmu Bastardi na cestě: Hollywood recykluje a recykluje | Fandíme filmu Bastardi na cestě: Hollywood recykluje a recykluje | Fandíme filmu Bastardi na cestě: Hollywood recykluje a recykluje | Fandíme filmu Bastardi na cestě: Hollywood recykluje a recykluje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest