Godzilla 2: Natáčení skončilo, masivní postprodukce začala

Godzilla 2: Natáčení skončilo, masivní postprodukce začala | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Souboje velkých monster uvidíme v kině ve 3D i v IMAX.

V roce 2019 se do kin vrátí Godzilla, pokračování relativně úspěšného filmu z roku 2014 od Garetha Edwardse. Druhý díl ponese podtitul King of Monsters a do rukou byl svěřen režisérovi Mikovi Doughertymu, který má na svědomí horory Trick r‘ Treat či Krampus. Ten včera na svém twitteru oznámil, že natáčení ve všech lokacích je hotové a spouští se velká postprodukce. Už jen kvůli tomu, že ve filmu uvidíme souboje obřích monster jako Godzilla, Mothra, Rodan či King Ghidorah, bude potřeba hodně CGI a tak není divu, že práce za klávesnicí začínají už rok a půl před premiérou filmu. Samozřejmě nejdou vyloučit různé dotáčky. Nově bylo také oznámeno, že prastaré příšery uvidíme ve 3D a kinech IMAX.

Snímek se může pochlubit slušným obsazením. Mezi nejzajímavější jména patří např. Vera Farmiga (Conjuring, Lítám v tom) či Millie Bobby Brown (seriál Stranger Things). Z prvního dílu se také vracejí Ken Watanabe a Sally Hawkins jako zaměstnanci organizace Monarch. Natáčení bylo doposud udržováno ve velké tajnosti. Uniklo pouze pár fotek, které ukazují ničivé následky boje velkých monster. Režisér Dougherty sám pak sdílel několik fotek z natáčení a materiály představující jedno z monster - velkou můru Mothru. Několik jeho nových příspěvků si můžete prohlédnout také dole v galerii.

Co se příběhu týče, měl by se zaměřit na úsilí vlády neprozradit tajnou vládní organizaci Monarch a vypořádat se s následky toho, že se prastará monstra probouzejí k životu. Film také připraví píseček pro crossover dvou tradičních filmových monster, King Konga a Godzilly, který uvidíme hned rok po tomto filmu a který ponese název Godzilla vs. Kong. Godzilla: King of Monster bude mít v českých a slovenských kinech premiéru 21. 3. 2019.

Na závěr se můžete podívat na fanouškovský trailer.

Godzilla II Král monster

22.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 7

Godzilla 2: Natáčení skončilo, masivní postprodukce začala | Fandíme filmu Godzilla 2: Natáčení skončilo, masivní postprodukce začala | Fandíme filmu Godzilla 2: Natáčení skončilo, masivní postprodukce začala | Fandíme filmu Godzilla 2: Natáčení skončilo, masivní postprodukce začala | Fandíme filmu Godzilla 2: Natáčení skončilo, masivní postprodukce začala | Fandíme filmu Godzilla 2: Natáčení skončilo, masivní postprodukce začala | Fandíme filmu Godzilla 2: Natáčení skončilo, masivní postprodukce začala | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest