Bond 25: Craig chce, aby točil Villeneuve

Bond 25: Craig chce, aby točil Villeneuve | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
K tomu poslední porce divokých drbů, které film obklopují.

Daniel Craig nedávno potvrdil, že se vrátí jako James Bond v jubilejní pětadvacáté bondovce. Studia tiše vyjednávají o distribučních právech a premiéra filmu proběhne za dlouhé dva roky. Tím pádem jdou přípravy filmu kupředu jen pomalu a na zvědavé fanoušky čekají jen zvěsti nejrůznější úrovně.

Asi nejuvěřitelnější zprávu přinesl Baz Bamigboye, reportér, který se Bondem zabývá často a celkem spolehlivě. Podle toho, co slyšel, by Daniel Craig byl nejraději, aby příští film natočil Denis Villeneuve. Připomínáme, že jako další kandidáti byli odhaleni Yann Demange a David Mackenzie, přičemž se hovořilo o tom, že Demange by měl mít největší šance. U Villeneuvea měla být největší překážkou Duna, kterou by chtěl režisér v dohledné době natočit. Ale kdo ví, třeba se všechno povede nějak skloubit.

Chcete slyšet poněkud divočejší klepy? Už v srpnu se proslýchalo, že by snímek mohl být inspirovaný starší bondovkou, V tajné službě Jejího Veličenstva. Následně Page Six (součást bulvárního New York Post), přinesla další podrobnosti. Podle tvrzení serveru Bond opustí tajnou službu, je zamilovaný a žení se. Vražda jeho ženy vrací Bonda do akce. Bondovou manželkou by měla být Madeleine Swann (Léa Seydoux) a následná Jamesova zarputilost, s jakou jde po jejích vrazích, je přirovnávána k sérii Taken.

Upřímně řečeno, pokud se ukáže, že jde skutečně o zápletku filmu, tak to není moc dobrá zpráva. Postava Madeleine Swann nebyla ve Spectre moc dobře napsaná a chemie Craiga se Seydoux se nesetkala s nijak zázračným přijetím. Udělat právě z ní Jamesovu osudovou ženu, to by mohla být pro řadu fanoušků dost hořká pilulka. Pak je tu skutečnost, že prakticky totožnou dějovou linku jsme tu už měli s Vesper (Eva Green) ve snímcích Casino Royale a Quantum of Solace. A pak je tu Skyfall, který nepřekonatelným způsobem smetl všechny Bondovy „lásky“ ze stolu a jako nepřekonatelnou ženu Bondova života prezentoval M. Dále je už zmiňovaná inspirace filmem V tajné službě Jejího Veličenstva (někdy se mluví dokonce o remaku) a fakt, že pomsta milované je motivace každého druhého akčního hrdiny. Závěrečná bondovka s Craigem by si (zvlášť po slabém Spectre) zasloužila něco pamětihodnějšího, co říkáte?

Zdroje: Page Six, The Sun, Daily Mail

Galerie: 5

Bond 25: Craig chce, aby točil Villeneuve | Fandíme filmu Bond 25: Craig chce, aby točil Villeneuve | Fandíme filmu Bond 25: Craig chce, aby točil Villeneuve | Fandíme filmu Bond 25: Craig chce, aby točil Villeneuve | Fandíme filmu Bond 25: Craig chce, aby točil Villeneuve | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest