Teen Titans Go!: Další komiksový celovečerák od DC

Teen Titans Go!: Další komiksový celovečerák od DC | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Teenage superhrdinové od DC míří v animované podobě na plátna.

O animovaných komiksových filmech obvykle nepíšeme, protože se ve většině případů jedná o DVD produkci, která prošumí (obzvlášť v našich zeměpisných šířkách) bez většího zájmu. Tohle je ale jiný případ. Warner Bros. delší dobu chystali do kin na 27. 7. 2019 tajuplný film a teď konečně prozradili, že připravují celovečerní verzi Teen Titans Go!. Spolu s Lego Batmanem tak portfolio DC superhrdinů bude v kinech opět o něco širší a bude zajímavé sledovat, jak diváci tuhle širokou škálu možností vstřebají. Připomínáme, že se nejedná o jediný vysokorozpočtový animák pro kina, který v dohledné době uvidíme. Sony připravuje animovaného Spider-Mana a nelze vyloučit, že Disney jednou uvede také Velkou šestku 2.

Co je vlastně Teen Titans Go!? Prapůvodně jsou Teen Titans týmem mladších DC superhrdinů, jako jsou Robin, Kid Flash, Speedy, Supergirl a mnozí další. Podobně jako v jiných týmech se soupiska samozřejmě dost měnila. Nejstarší inkarnace týmu se objevila už v roce 1964 a v roce 1966 dostali titáni vlastní sérii. Teen Titans Go! byl ze všeho nejdříve komiks, který vycházel v letech 2004-2008 a byl spjatý s animovanou sérií Teen Titans z let 2003-2006, která pro změnu byla inspirovaná komiksovou řadou The New Teen Titans, která v papírové podobě vycházela od roku 1980. A aby to nebylo příliš jednoduché, nakonec vznikl ještě také animovaný seriál Teen Titans Go!, komediální spin-off seriálu Teen Titans, který běží od roku 2013 do současnosti a pojednává do velké míry o tom, co hrdinové dělají ve svém volnu.

Co přesně Warner předvede pod značkou Teen Titans Go! na velké plátně? Využije animovaného stylu seriálu? Necháme se překvapit. Zároveň se pod názvem Titans chystá také hraná verze Teen Titans, která bude uvedená na stanici TNT.

Zdroj: Deadline

Galerie: 6

Teen Titans Go!: Další komiksový celovečerák od DC | Fandíme filmu Teen Titans Go!: Další komiksový celovečerák od DC | Fandíme filmu Teen Titans Go!: Další komiksový celovečerák od DC | Fandíme filmu Teen Titans Go!: Další komiksový celovečerák od DC | Fandíme filmu Teen Titans Go!: Další komiksový celovečerák od DC | Fandíme filmu Teen Titans Go!: Další komiksový celovečerák od DC | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest