Uncharted: Bryan Cranston se motá kolem klíčové role

Uncharted: Bryan Cranston se motá kolem klíčové role | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Našel Nathan Drake svého mentora?

Není to tak dávno, o byl do hlavní role ve filmové verzi Uncharted obsazen Tom Holland, představitel Spider-Mana. Ten je výrazně mladší, než hrdina populární videohry, ze které film vychází, avšak podle tvůrců nás čeká origin story, tedy příběh o tom, jak se z Nathana Drakea stane dobrodruh, jakého zná celý hráčský svět. Teď by k Hollandovi mohl přibýt další zajímavý herecký kolega.

Podle That Hashtag Show kolem filmu krouží Bryan Cranston. Zatím není zřejmé, koho přesně by měl hrát, ale podle THS jsou v podstatě dvě možnosti. Buď by to mohl být záporák. Nabízel by se například Gabriel Roman. Ten je sice ve hrách z Británie, ale Cranstonovi není nepodobný. Jedná se o kriminálního bosse a lovce pokladů, který se objevil v prvním díle videoherní série.

Druhou možností je Victor „Sully“ Sullivan, americký lovec pokladů, obchodník a podnikatel, který je pro Drakea přítelem, mentorem a otcovskou figurou. Cranston připomíná Sullyho z herní série, fandové by tedy mohli namítat, že ve filmech by do role měl být obsazen někdo mladší, zvlášť pokud by postava měla i do budoucna vyrážet za dobrodružstvím a uvěřitelně šplhat po útesech. Na druhou stranu je Cranston spolehlivý herec, který roli mentora zvládne s prstem v nose a filmaři by postavu mohli oproti hrám pojmout odlišně.

Co vy na to? Hrajete Uncharted? Jako která postava by se vám Cranston zamlouval?


Videoherní série je inspirovaná Indianou Jonesem a Tomb Raiderem. Jedná se o dobrodružnou akční adventuru, ve které cestovatel Nathan Drake pátrá po celém světě po pokladech a nejrůznějších historických tajemstvích. Jedním z poznávacích znamení her je, že nabízejí téměř filmový zážitek, a tak působily vždy jako dělané pro celovečerní adaptaci. O realizaci se nicméně Hollywood pokouší už od roku 2008 a prozatím stále čekáme... Film má natočit Shawn Levy (Real Steel, Stranger Things), poslední verzi scénáře psal Joe Carnahan.


 

 

Galerie: 4

Uncharted: Bryan Cranston se motá kolem klíčové role | Fandíme filmu Uncharted: Bryan Cranston se motá kolem klíčové role | Fandíme filmu Uncharted: Bryan Cranston se motá kolem klíčové role | Fandíme filmu Uncharted: Bryan Cranston se motá kolem klíčové role | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest