Ledové království: Pokračování se blíží

Ledové království: Pokračování se blíží | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit dalších 7 obrázků
Dabérka hlavní postavy se podělila o informace z očekávaného snímku Walta Disneyho o dvou princeznách a jejich kamarádech.

Pokud byste se ptali na úspěšný animovaný snímek za několik posledních let, nejspíš by vám většina lidí řekla o snímku Ledové království (Frozen), který se na konci roku 2013 stal nečekaným hitem, s jehož motivy dodnes setkáváme na produktech pro děti a kromě kin se dočká i vlastní show na Broadwayi. Disney si je tohoto trendu vědom a proto už přes dva roky pracuje na pokračování. Kromě několika spekulací se však o filmu dosud moc nemluvilo. To změnila dabérka Kristen Bell, která namluvila jednu z hlavních postav, princeznu Annu. Kristen v rozhovoru pro RadioTimes prozradila, že scénář k filmu je téměř hotový a v návaznosti na to se začíná s dabováním postav.

Právě jsem začala s nahráváním. Samozřejmě vám nemůžu prozradit nic bližšího, ale snad nikomu nebude vadit, když řeknu, že čekání na pokračování snímku opravdu prospělo. Nikdo nechtěl nic uspěchat, protože se klidně mohlo stát, že by druhý díl byl jenom upravená verze toho prvního. Toho jsme se všichni báli a nejen z toho důvodu se scénář připravoval tak dlouho. Stejně jako v prvním díle i nyní jde o to odvyprávět smysluplný příběh, který má své opodstatnění a diváci v něm najdou hlubší smysl.“

Ledové království se možná stalo příkladem toho, jak mají vypadat mainstreamové animované filmy, a proto studiu trvá tak dlouho vyprodukovat plnohodnotné pokračování. Tento rok nebyl z hlediska animáků sice nejslavnější, to ale neznamená, že se kvalitních animáků už nikdy nedočkáme.

Pro natěšené fanoušky a fanynky sice nemáme žádný trailer na velmi očekávané pokračování, ale už za pár měsíců zamíří do kin krátký film Ledové království: Vánoce s Olafem, jenž se už podle názvu bude soustředit na populární svátek, který v kraťasu balancuje na pokraji svojí existence a starý známý sněhulák se je bude za každou cenu snažit zachránit. Tak se koukněte na jeho nejnovější trailer.

Pokračování kasovního trháku vtrhne do kin 28.11. 2019 a režírovat jej bude opět Chris Buck spolu se scenáristkou prvního dílu Jenifer Lee, která má na starosti i scénář pokračování. Do hlavních rolí se vrátí Idina Menzel jako ledová královna Elsa spolu s Kristen Bell, která dabuje její sestru Annu. Kromě hlavních postav se očekává i návrat jejich kamarádů Kristoffa a mluvícího sněhuláka Olafa.

Zdroj: Radio Times

Ledové království

19.11.2013 | USA
Dobrodružný, Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 8

Ledové království: Pokračování se blíží | Fandíme filmu Ledové království: Pokračování se blíží | Fandíme filmu Ledové království: Pokračování se blíží | Fandíme filmu Ledové království: Pokračování se blíží | Fandíme filmu Ledové království: Pokračování se blíží | Fandíme filmu Ledové království: Pokračování se blíží | Fandíme filmu Ledové království: Pokračování se blíží | Fandíme filmu Ledové království: Pokračování se blíží | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest