Labyrint: Vražedná léčba: Nové fotky, trailer za rohem

Labyrint: Vražedná léčba: Nové fotky, trailer za rohem | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Závěrečná část trilogie Maze Runner spouští propagační kampaň. Koukněte na první pořádné fotky z filmu.

Série Maze Runner nejprve navštěvovala kina s ročním odstupem, na závěrečnou část jsme si však dost výrazně počkali, kvůli zranění, které během několika prvních dní natáčení filmu prodělal představitel hlavní role, Dylan O‘Brien. Po rekonvalescenci byl snímek dotočený a dozvěděli jsme se, že uvedený bude začátkem roku 2018. Ten už se blíží, takže nepřekvapí, že během několika příštích dní máme podle oficiálního Twitteru filmu dostat první trailer. Pro tuhle chvíli pro vás máme alespoň sadu fotek, na kterých vystupují ústřední postavy: Thomas (Dylan O’Brien), Newt (Thomas Brodie-Sangster), Jorge (Giancarlo Esposito), Frypan (Dexter Darden), Brenda (Rosa Salazar), Ava Paige (Patricia Clarkson) a Teresa (Kaya Scodelario). V galerii můžete vidět také scénu na střeše vlaku, která je přesně tou, při jejímž natáčení se O‘Brien zranil.

V hlavních rolích hrají Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Ki Hong Lee či Rosa Salzar. Režíruje Wes Ball, scénář napsal podle předlohy Jamese Dashnera T.S. Nowlin. Thomas a hrstka jeho přátel unikli z nástrah Labyrintu. Přežili náročnou pouť Spáleništěm. Mnohokrát si mysleli, že už je konec, že to nemůže být horší. Přesto mají ty nejtěžší chvíle a nejbolestivější rozhodnutí teprve před sebou. Ve světě, který se pod tíhou zákeřné nemoci hroutí před očima, mezi šílenci na straně jedné a nevyzpytatelným ZLOSINem na straně druhé, se musejí poprat o naději. Ale mohou vůbec ještě někomu věřit? Datum české premiéry je stanoveno na 15. 2. 2018.

Galerie: 6

Labyrint: Vražedná léčba: Nové fotky, trailer za rohem | Fandíme filmu Labyrint: Vražedná léčba: Nové fotky, trailer za rohem | Fandíme filmu Labyrint: Vražedná léčba: Nové fotky, trailer za rohem | Fandíme filmu Labyrint: Vražedná léčba: Nové fotky, trailer za rohem | Fandíme filmu Labyrint: Vražedná léčba: Nové fotky, trailer za rohem | Fandíme filmu Labyrint: Vražedná léčba: Nové fotky, trailer za rohem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest