Death Wish: odlehčených 96 hodin s Brucem Willisem

Death Wish: odlehčených 96 hodin s Brucem Willisem | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Dokáže Bruce Willis řezat záporáky jako Liam Neeson?

Opravdu jsme se nespletli, ale v nadcházejícím snímku Death Wish si Bruce Willis vážně zahraje namísto policajta, či snad tajného agenta, chirurga. Ten se po té, co jsou jeho žena (Elisabeth Shue) a dcera (Camila Morrone) v „bezpečí jejich domova“ napadeny, rozhodne vzít zákon do vlastních rukou. „Někdo to musí udělat,“ ozývá se v traileru z úst hlavní hvězdy…

Režisér Eli Roth se rozhodl přivést zpět k životu již jednou zfilmovaný příběh (v roce 1974, v hlavní roli Charles Bronson), který je inspirovaný novelou Briana Garfielda. Děj se odehrává ve městě Chicago, které je přetíženo kriminalitou. V traileru je nám představen laskavý doktor Paul Kersey, který však využívá své chirurgické znalosti pro identifikaci a lovení vrahů jeho ženy.

Těchto anonymních kriminálních jatek, si začnou všímat média, a tak se celé město snaží zjistit kdo je ten maskovaný zabiják – strážný anděl, či samotná smrt? „Může si dovolit brát právo do vlastních rukou?,“ promlouvá rádiový hlasatel v traileru. „Je z něj lidový hrdina,“ vysvětluje druhý komentátor. Snímek, který vypadá, že se inspiroval filmy s Liamem Neesonem, jako např. 96 hodin (Taken) nebo třeba Run All Night (Noční běžec), nicméně ověnčený humorem a méně potemnělý, by měl mít českou premiéru 22.11. 2017, slovenskou 7. 12. Dalšími obsazenými herci jsou také Vincent D’Onofrio (Soudce, Jurský svět), Dean Norris (Malá Miss Sunshine, Pod Kupolí) a Kimberly Elise (Pride, Síla slova).

Jaký je Váš názor po shlédnutí traileru? Těšíte se na tuhle další akční srandu, kterých má Bruce Willis na kontě docela dost anebo už Vás tyhle nápady omrzely? Dejte nám vědět v komentářích.

Galerie: 7

Death Wish: odlehčených 96 hodin s Brucem Willisem | Fandíme filmu Death Wish: odlehčených 96 hodin s Brucem Willisem | Fandíme filmu Death Wish: odlehčených 96 hodin s Brucem Willisem | Fandíme filmu Death Wish: odlehčených 96 hodin s Brucem Willisem | Fandíme filmu Death Wish: odlehčených 96 hodin s Brucem Willisem | Fandíme filmu Death Wish: odlehčených 96 hodin s Brucem Willisem | Fandíme filmu Death Wish: odlehčených 96 hodin s Brucem Willisem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest