Matthew Vaughn by chtěl natočit Fantastickou čtyřku

Matthew Vaughn by chtěl natočit Fantastickou čtyřku | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Režisér X-Menů, Kick-Asse či Kingsmana by chtěl zkusit další komiks a tentokrát není řeč o Supermanovi.

Před premiérou Kingsmana 2 Matthew Vaughn hodně odpovídá na otázky ohledně svých dalších projektů, minulých či budoucích. Hodně se jej lidé ptají na Supermana, o kterém jednal se studiem Warner, ale je tu ještě něco dalšího?

V rozhovoru pro Cinemablend režisér uvedl, že se cítí být zavázaný zkusit natočit Fantastickou čtyřku, aby se tak omluvil všem, kterým se příliš nelíbila poslední filmová verze. Fantastická čtyřka je podle něj geniální a patří mezi jeho oblíbence, takže by jednou rád chybu napravil.

Pokud si nejste tak úplně jistí, proč Vaughn mluví o posledním filmu tak sebemrskačsky, tak si vzpomeňte, že Matthew snímek produkoval a zdánlivě cítí alespoň kus odpovědnosti. Roli by mohlo hrát také to, že poslední film vycházel z komiksové předlohy jeho kamaráda Marka Millara, se kterým spolupracoval Vaughn na Kick-Assovi a Kingsmanovi.

V Kingsman: Zlatý kruh je akce hodně nadsazená, pohyblivá a plná nejrůznějšího natahování a poletování, takže minimálně po téhle stránce by si Vaughn poradil. A jeho X-Meny: První třídu, považuje řada fanoušků dodnes za nejlepší díl série, takže určité předpoklady pro natáčení Fantastické čtyřky by tu byly, co říkáte?

Zdroj: Cinemablend

Galerie: 4

Matthew Vaughn by chtěl natočit Fantastickou čtyřku | Fandíme filmu Matthew Vaughn by chtěl natočit Fantastickou čtyřku | Fandíme filmu Matthew Vaughn by chtěl natočit Fantastickou čtyřku | Fandíme filmu Matthew Vaughn by chtěl natočit Fantastickou čtyřku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest