Downrange: Krátká ukázka odhaluje krvavý zvrat

Downrange: Krátká ukázka odhaluje krvavý zvrat | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
K tomu první oficiální plakát.

Novinku Downrange režiséra Rjúhei Kitamury jsme vám představili na začátku minulého měsíce. S jejím blížícím se uvedením na aktuálně probíhajícím filmovém festivalu v Torontu byla nyní zveřejněna krátká ukázka ze začátku filmu a první oficiální poster, který si můžete prohlédnout níže v galerii.

Přiložený klip začíná takřka idylicky, kdy několik přátel čeká a baví se, než jejich kamarád opraví prasklou pneumatiku. Jejich pozornost zanedlouho upoutá valící se rezervní guma a vzápětí hrdinové zjistí hrozivý důvod, proč se tomu tak stalo. Z herců jsou ve videu k vidění například Rod Hernandez, Stephanie Pearson a Kelly Connaire.

Pro bližší seznámení s filmem odkazujeme na zmiňovaný starší článek, popřípadě pod videem najdete námi volně přeloženou oficiální synopsi.

Šestici vysokoškoláků při bezstarostném letním road tripu na pustém úseku silnice praskne pneumatika. Během výměny brzy zjistí, že se nejednalo o žádnou nehodu, nýbrž něčí záměr a guma byla ve skutečnosti někým prostřelena. Skupina začne být odstřelována neznámým útočníkem a je jen na ní, aby se bez funkčního auta zachránila.

Zdroj: Collider

Downrange

USA
Thriller
Info o filmu

Galerie: 3

Downrange: Krátká ukázka odhaluje krvavý zvrat | Fandíme filmu Downrange: Krátká ukázka odhaluje krvavý zvrat | Fandíme filmu Downrange: Krátká ukázka odhaluje krvavý zvrat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest