The Commuter: Trailer na další thriller s Neesonem

The Commuter: Trailer na další thriller s Neesonem | Fandíme filmu
Lionsgate
Tentokrát se podíváme na zvrácenou hru na palubě vlaku. Dost možná to bude Liamova jízda poslední  

Na festivalu v Torontu Liam Neeson novinářům řekl, že už je mu 65, že už si prostě na akční hvězdu hrát nemůže. Ještě než se ale odebere do „důchodu“ plného seriózních rolí, připravil ještě několik posledních drsných kusů. Jedním z nich je i The Commuter (na Slovensku Muž vo vlaku), což je Liamova už čtvrtá spolupráce s Jaumem Colletem-Serrou, spolu se kterým točí většinou nikterak zapamatování hodné, avšak vesměs zábavné akce/kriminálky/thrillery.

Tentokrát jsme na palubě vlaku, kde trailer navozuje pocit paranoie, využívá limity uzavřeného prostředí a rozehrává se svým hrdinou jakousi hru. Celý snímek tak připomíná jakýsi mix NON-STOP, Zdrojového kódu či Hry. Vera Farmiga je jako žena s úkolem tajuplná, Neesonův hrdina do určité míry vlastně taky a zdá se, že celá jízda bude řádně gradovat. Ve vedlejších rolích se objevují Sam Neill, Patrick Wilson, Elizabeth McGovern nebo Jonathan Banks. Pod scénářem jsou podepsaní Byron Willinger a Philip de Blasi, pro které jde o prvotinu. Do českých kin má snímek dorazit 18. 1 . 2018, do slovenských 12. 1. 2018. Pod trailerem najdete ještě oficiální synopsi.

V akcí nabitém thrilleru hraje Liam Neeson pojišťovacího agenta Michaela. Ten je na své dennodenní rutinní cestě domů. Když ho náhle osloví tajemná cizinka, musí Michael odhalit totožnost pasažéra ukrytého na palubě, než vlak dojede do cílové stanice. Čas vyřešit hádanku se krátí a Michael si uvědomuje, že se mu před očima odvíjí smrtící plán a on je zapletený do kriminálního spiknutí. Takového, které ohrožuje život jeho i všech ostatních pasažérů.

Zdroje: Sky News

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest