X-Men: New Mutants: Logo filmu, natáčení téměř u konce

X-Men: New Mutants: Logo filmu, natáčení téměř u konce | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Záporák znovu potvrzen.

Režisér Josh Boone na svém Instagramu sdílel klapku chystaného snímku X-Men: New Mutants, na které si můžeme prohlédnout logo filmu a zasněženou grafiku, která dává tušit, jaká asi bude atmosféra filmu. Vedle toho také režisér prozradil, že do konce natáčení zbývá asi týden. V jednom starším postu pak Boone sdílel fotku, na které mu Bill Sienkiewicz podepisuje New Mutants komiks. Sienkiewicz byl výrazným ilustrátorem téhle série a fotka zároveň znovu potvrzuje, že záporákem série bude Demon Bear, obří démonický medvěd, který čerpá sílu z negativních lidských emocí, dokáže se teleportovat a pokřivit lidskou duši. V komiksové předloze jsou mutanti odříznutí od zbytku světa zuřící sněhovou bouří (přesně jako naznačuje klapka), a tak je boj s medvědem jen a jen na nich.

Skupina mladých hrdinů, kteří se snaží vyrovnat se svými nadpřirozenými schopnostmi, bude utíkat z utajené základny, kde jsou proti své vůli držení.

X-Men: New Mutants vycházejí ze stejnojmenné série z 80. let minulého století. Soustředí se na skupinu mladších mutantů, kteří se teprve vyrovnávají se svými schopnostmi a jsou proti své vůli drženi na vládní základně. V hlavních rolích byli dosud obsazeni Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Blu Hunt a Henry Zaga.  Režíruje Josh Boone, který napsal scénář společně s Knatem Gwaltneym, Scottem Neustadterem a Michaelem H. Weberem. Produkuje Simon Kinberg. Datum premiéry je stanovené na 13.4. 2018.

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 5

X-Men: New Mutants: Logo filmu, natáčení téměř u konce | Fandíme filmu X-Men: New Mutants: Logo filmu, natáčení téměř u konce | Fandíme filmu X-Men: New Mutants: Logo filmu, natáčení téměř u konce | Fandíme filmu X-Men: New Mutants: Logo filmu, natáčení téměř u konce | Fandíme filmu X-Men: New Mutants: Logo filmu, natáčení téměř u konce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest