Avengers 3 a 4: Představitel jednoho ze záporáků odhalen

Avengers 3 a 4: Představitel jednoho ze záporáků odhalen | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Hawkeye má nový účes, jsou tu nejnovější fotky z natáčení Avengers 4 a Nebula odhalí svou tragickou minulost.

Článek může obsahovat spoilery k Avengers: Infinity War, protože odhaluje, kteří herci se vrátí v Avengers 4 (tedy nezemřou v Avengers: Infinity War).

Před časem se objevila na internetu fotka z natáčení Avengers: Infinity War, na které herec v motion capture obleku klečel na Benedictu Cumberbatchovi (Doctor Strange). Tehdy jsme chybně uváděli, že na Cumberbatchovi klečí Paul Rudd. Ve skutečnosti to však je Tom Vaughan-Lawlor, který hraje ve filmu Ebonyho Maw, jednoho z členů Černého řádu, Thanosových nejbližších pohůnků. Vaughan-Lawlor zatím není moc známý, tak třeba jej právě takhle role posune dál. O zbývajících členech Černého řádu víme jen to, že Corvuse Glaivea hraje Terry Notary, zkušený matador motion-capture, který pracoval na Planetě opic, Kongovi či Hobitovi.

Ohlasy vzbudilo také prohlášení Paula Bettanyho, který řekl, že Infinity War je největší film jaký kdy natáčel a bude natáčet, pokud nepočítá Avengers 4, kteří ho ještě čekají. Herec tak zdánlivě potvrzuje, že Vision přežije trojku. A přežijí ji také Hawkeye a Black Widow. Jeremy Renner potvrdil natáčení na vlastním Instagramu, kde zároveň odhalil nový účes jaký jeho postava bude mít. Můžete si jej prohlédnout dole v galerii. Zároveň tam najdete také fotku Scarlett Johansson, která momentálně v Atlantě natáčí scénu, která ve filmu bude představovat Japonsko. Už dřívější castingová zpráva přitom naznačovala, že by se Widow měla ve čtyřce setkat s Yakuzou.

Poslední zprávička se týká Nebuly, která si podle její představitelky Karen Gillan projde skutečným peklem, až nám odhalí svoji tragickou minulost, která je ve skutečnosti ještě daleko strašnější, než jsme si dokázali představit.

Zdroje: Dublin Live, Atlanta Filming, EOnline, MCU Tweets, Omega Underground, ComicBookMovie, ComicBookMovie II, Jeremy Renner, Collider

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 7

Avengers 3 a 4: Představitel jednoho ze záporáků odhalen | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Představitel jednoho ze záporáků odhalen | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Představitel jednoho ze záporáků odhalen | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Představitel jednoho ze záporáků odhalen | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Představitel jednoho ze záporáků odhalen | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Představitel jednoho ze záporáků odhalen | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Představitel jednoho ze záporáků odhalen | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest