Wonder Woman 2: Z Patty Jenkins bude nejlépe placená režisérka

Wonder Woman 2: Z Patty Jenkins bude nejlépe placená režisérka | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Na kolik milionů si obvykle osvědčený režisér velkofilmů přijde?

Wonder Woman 2 byla oficiálně oznámena na Comic-Conu, Patty Jenkins otevřeně mluví o tom, že se podílí na scénáři filmu, ale zatím stále nebyla oznámena jako režisérka filmu. Jednička přitom dosud utržila 798 milionů dolarů, je prozatím 5. nejúspěšnějším filmem roku v pokladnách světových kin a dokonce 2. nejúspěšnějším těch amerických. Film je tak citován jako největší důvod dvanáctiprocentního nárůstu v příjmech, které společnost Warner Bros. ve druhém čtvrtletí roku zaznamenala. Film znovu dal naději, že DC filmy mohou být dobré a silně aktivoval ženské publikum, které obvykle o superhrdinské filmy až tak nestojí. Tak kde je problém? Proč pořád ještě nebyla Patty oficiálně potvrzená jako režisérka chystané dvojky? Protože se pořád ještě jedna o podmínkách smlouvy.

Podle informací serveru Deadline už je podpis smlouvy na spadnutí, ale zástupci Jenkins stále tvrdě jednají o tom, aby dostala režisérka zaplaceno stejně dobře, jako dostávají její mužští kolegové. Pokud vše dopadne podle předpokladů, stane se z Patty rázem nejlépe placená režisérka dosavadní filmové historie. Podle hollywoodských agentů dostává režisérský nováček za komiksový film obvykle zhruba 1,5 - 3 miliony dolarů. Zástupci Jenkins však usilují o stejné platové podmínky, jaké dostávají režiséři, kteří se osvědčili. Kupříkladu Zack Snyder dostal dle dostupných informací za Muže z oceli 10 milionů pevné výplaty a 10% ze zisku. A skutečně neexistuje důvod, proč by Jenkins neměla dostat podobné peníze.

V přiloženém videu můžete vidět Patty v akci:

Zdroje: Deadline I, II

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 6

Wonder Woman 2: Z Patty Jenkins bude nejlépe placená režisérka | Fandíme filmu Wonder Woman 2: Z Patty Jenkins bude nejlépe placená režisérka | Fandíme filmu Wonder Woman 2: Z Patty Jenkins bude nejlépe placená režisérka | Fandíme filmu Wonder Woman 2: Z Patty Jenkins bude nejlépe placená režisérka | Fandíme filmu Wonder Woman 2: Z Patty Jenkins bude nejlépe placená režisérka | Fandíme filmu Wonder Woman 2: Z Patty Jenkins bude nejlépe placená režisérka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest