Han Solo: Vrátí se znovu Hvězda smrti?

Han Solo: Vrátí se znovu Hvězda smrti? | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér sdílí nové fotky a obsadil dalšího herce.

Režisér Ron Howard čas od času sdílí fotky z natáčení Star Wars spin-offu s mladým Hanem Solem. Ta poslední sklidila docela dost pozornosti. Komentář říká, že impérium hrozí a na fotce vidíme přilbu a ovládací pultík, které podle řady fanoušků až nápadně připomínají ikonografii známou z Hvězdy smrti. Co myslíte vy?

Není třeba dělat z komára velblouda a jednotlivé základny Impéria a jejich personál vypadají zkrátka podobně? Nebo nám Howard skutečně naznačuje, že znovu uvidíme Hvězdu smrti? Pokud ano, minimálně ve mně by to zanechalo určité rozpaky. Opravdu potřebujeme známou vesmírnou stanici na plátnech znovu vidět? Středobodem dění byla už v minulém spin-offu – v Rogue One. A ve spin-offu s Hanem Solem je už i tak tolik známých postav a dalších prominentních elementů (třeba loď Millenium Falcon), že opravdu není třeba na ně dál klást důraz. Na druhou stranu Lucasfilm výměnou režisérů a přetáčkami Rogue One ukázal, že prioritou je pro něj u spin-offů jít po co nejvyšlapanější cestě a zbytečně publikum nevyplašit. Tak uvidíme, kolik nového nakonec ve filmu uvidíme.

Howard na Twitteru sdílel několik dalších fotek (všechny jsou dole v galerii), a také naznačil, že do snímku obsadil svého bratra Clinta Howarda. Ten za sebou nemá žádnou velkou roli, pro kterou by ho znal celý filmový svět, ale je to jeden z těch typických představitelů vedlejších úloh, na kterého se podíváte a okamžitě si řeknete, že už jste ho „někde“ viděli. V přiloženém videu Howard ukazuje fanouškům kulisu jakési skládky, kterou jsme možná už dříve viděli na fotkách z natáčení.

V hlavních rolích hrají Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo a Warwick Davis. Postupně režírovali Phil Lord a Chris Miller a následně Ron Howard. Scénář napsali Lawrence a Jon Kasdanovi. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 24. 5. 2018.

Zdroje: Ron Howard

Galerie: 5

Han Solo: Vrátí se znovu Hvězda smrti? | Fandíme filmu Han Solo: Vrátí se znovu Hvězda smrti? | Fandíme filmu Han Solo: Vrátí se znovu Hvězda smrti? | Fandíme filmu Han Solo: Vrátí se znovu Hvězda smrti? | Fandíme filmu Han Solo: Vrátí se znovu Hvězda smrti? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest