Justice League: Změnil se konec filmu a další klíčový element

Justice League: Změnil se konec filmu a další klíčový element | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Podle Bena Afflecka je Justice League "zajímavá" a v DC konečně všechno začíná fungovat.

Jsou tu další podrobnosti o přetáčkách Justice League. Nejprve na ně byl dotázaný samotný Ben Affleck, představitel Batmana. Ten uvedl, že je neortodoxní, aby měl film postupně dva různé režiséry. Osobní tragédie Zacka Snydera je strašlivá, ale Joss Whedon byl tou nejlepší možnou náhradou, jakou si Justice League mohla přát. Výsledný film tak bude „zajímavým“ produktem dvou režisérů, který každý přinesl svou „unikátní vizi“ a opravdu „silné podání“. V DC podle Afflecka chytili vlnu a začalo se jim dařit a začíná to působit, že všechno konečně bude fungovat.

Už tohle politické vyjádření nazdvihlo nejedno obočí, ale skutečnou explozi způsobily informace severu Slashfilm. Podle něj přetáčky nemají film jenom odlehčit, ale také zcela mění jeden aspekt příběhu. Původně měl záporák Steppenwolf (Ciarán Hinds) přijít na Zemi jako zástupce ještě mocnějšího padoucha, Darkseida, a Zemi připravit na jeho příchod. Závěr filmu pak měl být pochmurný cliffhanger, během kterého by se Darkseid dostal na Zem a v pokračování by se mu Liga postavila.

Konec byl kompletně přetočený, aby Justice League působila jako ucelený, samostatný film. Darkseid měl být původně neustálou hrozbou v pozadí, v nové verzi se nejspíš vůbec neukáže. Definitivním hlavním padouchem se stává Steppenwolf, přičemž byl dodělán flashback s Antiope (Robin Wright), který vysvětluje, co je Steppenwolf zač. Dle momentálně dostupných informací film žádným způsobem nesměřuje k nějakému pokračování. Zprávu potvrzuje také server Batman-On-Film, který tvrdí, že ke změnám konce opravdu došlo nedávno a nikoliv v době, kdy zástupci Warneru poprvé veřejně připustili, že se vzdali myšlenky natočit Justice League jako jeden dvoudílný příběh.

Wonder Woman musí znovu ukázat své schopnosti zapálené válečnice. Vystaveni velkému nepříteli, spojí síly s Batmanem, aby dali dohromady skupinu nadlidí, co se má postavit nově probuzené hrozbě. Zformují bezprecedentní ligu hrdinů a vydávají se zachránit planetu před útokem katastrofických rozměrů.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Jako režiséři se vystřídali Zack Snyder a Joss Whedon, scénář postupně připravovali Chris Terrio a Joss Whedon. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 6

Justice League: Změnil se konec filmu a další klíčový element | Fandíme filmu Justice League: Změnil se konec filmu a další klíčový element | Fandíme filmu Justice League: Změnil se konec filmu a další klíčový element | Fandíme filmu Justice League: Změnil se konec filmu a další klíčový element | Fandíme filmu Justice League: Změnil se konec filmu a další klíčový element | Fandíme filmu Justice League: Změnil se konec filmu a další klíčový element | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest