Soldado bude daleko brutálnější než Sicario

Soldado bude daleko brutálnější než Sicario | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
Dokonce bude první díl podle něj vypadat v porovnání s pokračováním jako komedie.

Před dvěma lety jsme dostali thriller Sicario: Nájemný vrah od režiséra Deniho Villeneuva a scenáristy Taylora Sheridana, který se odehrával na amerických hranicích s Mexikem, které jsou ovládány gangy a zákony zde zdaleka neplatí. Pro toho se jednalo o scenáristický debut, který byl velice dobře hodnocen, a jeho druhý počin, tedy scénář k filmu Hell or High Water, už byl dokonce nominován na Oscara. Sicario sice finančně vyložený úspěch nezaznamenal, ovšem nevedl si ani špatně a hodnocení byla velmi pozitivní a tak se studio rozhodlo pro pokračování, které se bude jmenovat Soldado (což znamená ve španělštině „voják“).

Sheridan se pro server Collider krátce vyjádřil k tomu, jak probíhalo rokování o jeho práci na druhém dílu: „Když jsem studiu sdělil, že napíšu scénář k pokračování, požádali mě o klasické pokračování s jejich představami, ale já řekl ne. Sicario byl originální příběh. Řekl jsem, že na chvíli odejdu a pak se vrátím s pokračováním. Studio mi uvěřilo, a když si poté nový scénář četli, řekli si, že je to dost přes čáru. Oproti pokračování bude Sicario vypadat jako komedie. To víte, nejsem zrovna chlápek, kterého je vhodné žádat o pokračování.“.

Jeho vyjádření je zajímavé už jen z toho důvodu, že Sicario byl už tak docela drsný příběh. Můžeme tak čekat ještě syrovější a možná brutálnější výjevy. Zároveň Soldado nebude přímým pokračováním, ale novým příběhem se známými postavami. Z prvního filmu se vrací dvě hlavní postavy, a to Alejandro Gillick (Benicio del Toro), což byl vládní poradce s dosti tajemnou minulostí, a Matt Graver (Josh Brolin), vedoucí elitní operační skupiny na hranicích. Film má také nového režiséra, jímž je Ital Stefano Sollima (Suburra) a nového skladatele (Jóhanna Jóhannssona nahradí Hildur Guðnadóttir). Film má v Česku premiéru 2. 11. letošního roku.

Přiložené fotky jsou z filmu Sicario.

Zdroj: Collider

Soldado

USA
Akční, Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 4

Soldado bude daleko brutálnější než Sicario | Fandíme filmu Soldado bude daleko brutálnější než Sicario | Fandíme filmu Soldado bude daleko brutálnější než Sicario | Fandíme filmu Soldado bude daleko brutálnější než Sicario | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest