Silver & Black: O čem vlastně bude Spider-Manův spin-off

Silver & Black: O čem vlastně bude Spider-Manův spin-off | Fandíme filmu
Marvel Comics
Do hlavních rolí se hledají poměrně mladé herečky.

Natáčení Silver & Black má začít letos na podzim, a tak by se měl podle vyjádření režisérky Giny Prince-Bythewood co nejdříve rozběhnout casting. Oficiální informace ale jinak stále chybí, a tak se musíme spoléhat na ty zákulisní. Nejnověji se dozvídáme další podrobnosti o tom, co přesně by vlastně měly Silver Sable a Black Cat (původem vedlejší postavy ze Spider-Manových příběhů) ve filmu prožít.

Hlavní postavou podle všeho bude Silver Sable, žoldačka a vůdkyně z fiktivního státu Symkaria. Záporák filmu, Mendel Stromm provedl na občanech Symkarie sérii neetických vědeckých pokusů a zřejmě udělal také něco hrdinčině otci. Ta se tak s touhou po odplatě pokouší Mendela najít a klíčem k tomu má být Felicia Hardy alias Black Cat. Ta má být stejně jako v komiksech mistriní zločinu, která se však dostane do pořádného maléru, když ukradne něco těm „nesprávným lidem“ (zřejmě tedy Strommovi). Šílený vědec na ní navíc rovněž prováděl nějaké experimenty, takže je určitým způsobem vylepšená. Silver Sable jí bude v patách jako nájemní lovec amerického ministerstva spravedlnosti a k ruce bude mít celý tým spolupracovníků. Ten zřejmě bude odkazovat ke komiksové skupině známé jako Wild Pack a členy by teoreticky mohly být postavy, které jsme zmínily ve starším článku.

Obě dvě ústřední ženské postavy by dle dostupných informací měly hrát poměrně mladé herečky, zhruba kolem pětadvaceti let.

Zdroje: Vulture, That Hashtag Show

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest