The Shape of Water: První trailer na novou fantasy od del Tora

The Shape of Water: První trailer na novou fantasy od del Tora | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Němá správkyně laboratoře se až příliš sblíží se zkoumaným tvorem.

Guillermo del Toro nám naposledy před dvěma lety přinesl pohádkový horor Purpurový vrch, který se nedal považovat za úspěch ani finančně (při rozpočtu 55M$ utržil pouhých 74M$), ani podle kritiků. Krásný a barevný film, s úžasnou dobovou atmosférou a propracovanými detaily, jak je již u del Tora zvykem, do kin lidi moc nepřitáhl a tak přišla dvouletá pauza, během které si mexický režisér lehce odpočinul a měl možnost pracovat na dalším projektu. Tím je romantický fantasy thriller The Shape of Water, ke kterému jsme nyní dostali první trailer.

Příběh sahá do roku 1963 a sleduje němou správkyni jedné ze státních laboratoří Elisu, jejiž představitelkou je Sally Hawkins (Jasmíniny slzy, Paddington). Ta, spolu se svoji kolegyní Zeldou, kterou hraje Octavia Spencer (Černobílý svět, Skrytá čísla), objeví skrytý vládní projekt, kterým je zvláštní vodní tvor žijící ve vodní nádrži. S ním se Elisa postupem času sblíží natolik, že jejich němý vztah přeroste v něco mnohem více.

Ve filmu hraje také Michael Shannon jako hlavní vědec, který zastupuje zápornou vládní stranu a tvora vidí jen jako objekt ke zkoumání. Dále jsou obsazeni Richard Jenkins (Spotlight), Michael Stuhlbarg (Steve Jobs, Doctor Strange) a Doug Jones jako vodní tvor. Jones už s del Torem spolupracoval na několika snímcích, např. Hellboy (jako Abe Sapien) nebo Faunův labyrint (jako Faun a Pale Man). Film má u nás premiéru 18. 1. 2018 a nyní už se podívejte na slibovaný trailer:

Galerie: 4

The Shape of Water: První trailer na novou fantasy od del Tora | Fandíme filmu The Shape of Water: První trailer na novou fantasy od del Tora | Fandíme filmu The Shape of Water: První trailer na novou fantasy od del Tora | Fandíme filmu The Shape of Water: První trailer na novou fantasy od del Tora | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest