Justice League: Trailer pro kina a nové obrázky

Justice League: Trailer pro kina a nové obrázky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Prohlédněte si Batmanovo vozidlo a nové brnění Paradémonů.

Na Comic Conu se Justice League prezentovala se čtyřminutovým trailerem, což je u filmových upoutávek poměrně neobvyklé. Běžné trailery většinou utečou přibližně za dvě, v ojedinělých případech tři minuty. Jelikož byla upoutávka opravdu dlouhá, ve střižně si Warner připravil novou, kratší verzi, která bude až do oficiální premiéry filmu hrát v kinech. Pokud se na ni natěšeně vrhnete, budete nejspíš zklamaní, protože se opravdu jedná jen o jinak sestříhaný Sneak Peek z Comic Conu, absolutně žádné nové záběry v něm nenajdete. Pokud vás ale zajímá, co byste mohli až do listopadu vídávat před promítáním, trailer na vás čeká pod článkem.

Něco nového tu tedy najdete pouze v nechybné podobě, a to promo obrázky k filmu, které se používají jako potisky na všechny možné hračky a doplňky. A když už se bavíme o hračkách, v galerii na vás čeká i akční figurka záporáka Steppenwolfa a jednoho člena jeho mimozemské armády, Paradémona. Tento pěšák tu ale na sobě má dosud neviděné, sytě zelené brnění, které nám trailery skryly. Tak uvidíme, kolik takovýchto barevných variací ve filmu uvidíme. Také si můžete podrobněji prohlédnout Batmanovo létající vozidlo Flying Fox. Nakonec ještě přidáváme video, ve kterém Ezra Miller (Flash) a Ray Fischer (Cyborg) dostanou vůbec první figurky, které jsou inspirované jejich vlastní podobou.

Poháněný obnovenou vírou v lidstvo a inspirovaný Supermanovou vznešenou obětí, se Bruce Wayne za pomoci nového spojence, Diany Prince, postaví ještě většímu nepříteli. Společně Batman a Wonder Woman dávají dohromady tým nadlidí, který se postaví proti nově probuzené hrozbě. Avšak navzdory zformování bezprecedentní ligy hrdinů (Batman, Wonder Woman, Aquama, Cyborg a The Flash), může být na záchranu planety, která čelí útoku katastrofických rozměrů, už pozdě.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Jako režiséři se vystřídali Zack Snyder a Joss Whedon, scénář postupně připravovali Chris Terrio a Joss Whedon. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 8

Justice League: Trailer pro kina a nové obrázky | Fandíme filmu Justice League: Trailer pro kina a nové obrázky | Fandíme filmu Justice League: Trailer pro kina a nové obrázky | Fandíme filmu Justice League: Trailer pro kina a nové obrázky | Fandíme filmu Justice League: Trailer pro kina a nové obrázky | Fandíme filmu Justice League: Trailer pro kina a nové obrázky | Fandíme filmu Justice League: Trailer pro kina a nové obrázky | Fandíme filmu Justice League: Trailer pro kina a nové obrázky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest