Annihilation: Novinka autora Ex Machiny má datum premiéry

Annihilation: Novinka autora Ex Machiny má datum premiéry | Fandíme filmu
Nového filmu od tvůrce oscarové Ex Machiny se dočkáme zpočátku příštího roku.

Nejnovějším počinem režiséra a scenáristy Alexe Garlanda (Ex Machina, Sunshine) je adaptace románu Annihilation od spisovatele Jeffa VanderMeera. O projektu jsme vás poprvé informovali už před dvěma roky, kdy se na něm začalo pracovat. Jeho příběh se bude točit okolo čtveřice vědkyň, které jsou vyslány do tzv. Oblasti X, což je část Země, která se odtrhla od zbytku pevniny a její následný vývoj je opředen tajemstvím. Všechny předcházející výpravy však skončily nezdarem, když jejich členové po návratu bud záhadně zmizeli, onemocněli neznámou nemocí či propadli do psychického trauma.

Jedním z takových navrátilců má být i postava Oscara Isaaca (jeden z hlavních představitelů zmiňované Ex Machiny), jehož manželka, ztvárněná Natalii Portman, se rozhodne pokusit se záhadu tajemné oblasti osvětlit a coby bioložka se stane jednou ze čtyř členek nové výpravy. Těmi dalšími jsou Gina Rodriguez (Návrat domů, Deepwater Horizon: Moře v plamenech), Tessa Thompson (Thor: Ragnarok, Creed) a Jennifer Jason Leigh (Osm hrozných, Dobrý časy).

Film se měl původně do kin dostat už letos, nakonec se studio Paramount rozhodlo premiéru odložit až na příští rok. Ta je podle serveru Deadline nyní nově stanovená na 23. 2. 2018.

Zdroje: Deadline, ScreenRant

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest