Downrange: Hororový thriller o krvavém road tripu

Downrange: Hororový thriller o krvavém road tripu | Fandíme filmu
Letní road trip se pro skupinu teenagerů promění v boj o holý život v brutální novince režiséra Rjúhei Kitamury.

V novém snímku Downrange od režiséra Rjúhei Kitamury (Nikdo nepřežije, Půlnoční vlak) sledujeme šest přátel, kteří si během letních prázdnin vyjeli na cestu po Spojených státech. Bezstarostnou jízdu jim ale uprostřed liduprázdného venkova zkomplikuje píchnutá pneumatika. Na místě nejde chytit signál, a tak je skupina odkázána sama na sebe. Během výměny prasklé gumy však brzy zjistí, že se nejednalo o žádnou nehodu. Dříve, než stihne šestice zjistit cokoliv dalšího, ji kdosi začne zdálky odstřelovat a likvidovat jednoho po druhém. Za scénářem stojí režisér Kitumura.

Většina obsazených herců doteď hrála především vedlejší role v béčkových hororech, které u nás často ani oficiálně nevyšly, tudíž jejich jména většině z nás pravděpodobně příliš známá nebudou. Mezi hlavními šesti aktéry uvidíme Jasona Tobiase (Invaze terordaktylů, Most Likely to Die), Grahama Skippera (Tales of Halloween, The Mind's Eye), Alexu Yeames (Field of Lost Shoes, The Shunning) a Stephanie Pearson (Frajeři v krabici, Insidious 2).

Z přiložené ukázky vypadá Downrange na krvavý horor, který se pokusí drásat divákovy nervy kdykoliv možným výstřelem na jednoho z členů nepočetné skupiny. V kombinaci s minimalistickou lokací, tvořenou silnicí a jedním autem, by tak hororový fanoušci mohli dostat trošku originálnější letní vyvražďovačku. Film se poprvé představí v první polovině září na filmovém festivalu v Torontu, jak bude poté distribuován zatím známo není.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest