Han Solo: Objeví se ve filmu Darth Vader?

Han Solo: Objeví se ve filmu Darth Vader? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
K tomu nové fotky z natáčení, oznámení nového skladatele a mnoho dalšího.

Ze zákulisí natáčení samostatného filmu s Hanem Solem se toho k nám v posledních týdnech dostalo opravdu hodně, a tak vám nyní přinášíme souhrnný článek, kde se můžete se všemi novinkami o filmu seznámit. Začneme jednou z nejčerstvějších zpráviček. Před pár dny jste mohli zaznamenat zvěst, že by se ve filmu mohl objevit Darth Vader. Skutečnost je však poněkud prozaičtější.

Rogue One hrál fyzickou podobu Darh Vadera Spencer Wilding. Ten před časem zrušil svoje vystoupení na Fandomfestu a ten hercovu neúčast odůvodnil tím, že nepřijede proto, že musí „natáčet“. Fanoušci tak začali okamžitě spekulovat, že se vrátil k probíhajícím dotáčkám Hana Sola. Sám Wilding to však na svém Facebooku vzápětí popřel. Podle jeho vyjádření zrušil účast na Fandomfestu kvůli jedné charitativní akci a žádné Star Wars určitě netočí.

Před časem také bylo oznámeno jméno hudebního skladatele, který se postará o soundtrack filmu. Druhým skladatelem samostatného Star Wars filmu se tak po Michaelu Giacchinovi stává John Powell. Tento uznávaný a talentovaný hudební skladatel má za sebou plnou řadu skvělých projektů, na kterých se podílel. Složil hudbu například pro animované filmy Kung-Fu Panda (na kterém spolupracoval s Hansem Zimmerem), Jak vycvičit draka, Shrek, ale třeba i pro takové akční pecky jako filmy s Jasonem Bournem (tedy Agent bez minulosti, Bournův mýtus, Bourneovo ultimátum a Jason Bourne) či pro filmy Hancock, X-Men: Poslední vzdor a Pan a paní Smithovi. John Powell má tak za sebou nespočet skvělých kousků a pro samostatný Star Wars film je tak více než dobrou volbou. Držíme palce.

Během posledního měsíce nás především režisér snímku, Ron Howard, postupně zásoboval fotkami ze zákulisí a my vám je teď všechny přinášíme pěkně pohromadě. Na prvních fotkách s námi Ron Howard sdílel fotky zcela nových oděvů, které naše hlavní postavy ve filmu obléknou. Následují pak dvě fotky, na kterých můžeme vidět Aldena Ehrenreicha jako Hana Sola, Woodyho Harellsona a Chewbaccu v jakémsi obřím sále, který vypadá jako nějaké muzeum či soukromá sbírka, pravděpodobně zámožné osoby. Na další fotce pak můžeme vlevo v zadní části vidět zcela nový druh mimozemské rasy, který zatím nebyl nijak blíže popsán. A konečně na posledních třech fotkách od Rona Howarda jsou Lando (Donald Glover) a Chewbacca. Lando se nachází na dvou fotkách v kokpitu nám známé lodi Millenium Falcon, tudíž se očekává, že ve filmu uvidíme, jak Han získal Falcona od Landa, když nad ním vyhrál v karetní hře Sabacc. Na poslední fotce v kameře pak můžeme vidět Chewbaccu spolu s dalším Wookieem, pravděpodobně ženou. Mnoho fanoušků se domnívá, že by se mohlo jednat o Chewbaccovu ženu Mallatobuck, která pochází z expandovaného univerza a prostřednictvím tohoto filmu by tím pádem byla přivedena do oficiálního kánonu. Zda je to ovšem skutečně Chewieho žena či například jiný člen jeho rodiny, to stále není jasné. Titulní obrázek je pouze ilustrační, nejde o oficiální artwork..

Našeho oblíbeného Wookieeho se týká i poslední novinka. Emilia Clarke, která ve filmu hraje zatím blíže neupřesněnou roli, zveřejnila před pár dny krátké, vtipné video s Chewbaccou, na které se můžete podívat pod tímto odstavcem. Chewbaccu ve filmu ztvární herec Joonas Suotamo, který tuto roli převzal po Peteru Mayhewovi, původním představiteli této role. Peter Mayhew se do své role vrátil v Epizodě VII, vzhledem ke svým pohybovým omezením ho ale v náročnějších scénách zastupoval právě Joonas, který podle všeho Chewbaccu zároveň pomohl ztvárnit v již připravované Epizodě VIII. Tu uvidíme již 14.12. letošního roku, premiéra samostatného filmu s Hanem Solem je pak prozatím stále stanovena na 24.5. příštího roku.

 

Příspěvek sdílel uživatel @emilia_clarke,

Zdroje: Spence Wilding, Fandomfest,

Galerie: 9

Han Solo: Objeví se ve filmu Darth Vader? | Fandíme filmu Han Solo: Objeví se ve filmu Darth Vader? | Fandíme filmu Han Solo: Objeví se ve filmu Darth Vader? | Fandíme filmu Han Solo: Objeví se ve filmu Darth Vader? | Fandíme filmu Han Solo: Objeví se ve filmu Darth Vader? | Fandíme filmu Han Solo: Objeví se ve filmu Darth Vader? | Fandíme filmu Han Solo: Objeví se ve filmu Darth Vader? | Fandíme filmu Han Solo: Objeví se ve filmu Darth Vader? | Fandíme filmu Han Solo: Objeví se ve filmu Darth Vader? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest