The Batman: Počítá se stále s Deathstrokem?

The Batman: Počítá se stále s Deathstrokem? | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Joe Manganiello tvrdí, že účast jednoho z hlavních záporáků v DCEU nestojí na něm.

Kolem filmového Batmana je od ledna pěkně živo. Nejprve jsme dostali zprávu, že Ben Affleck, který byl zároveň spoluautorem scénáře, odstoupil z režisérské stoličky. Po nějaké době různých spekulací byl jako nový režisér nakonec obsazen Matt Reeves, který stojí za dvěma díly nové trilogie Planety opic. Před letošním Comic Conem se zase internetem šířila zpráva, že Ben Affleck chce úplně z role Batmana vycouvat, což v San Diegu popřel a tvrdil, že je v roli spokojený.

Kolem nového sólového filmu temného rytíře se však pořád objevují otazníky a jedním z nich je i účast Deathstroka. Ten byl oznámen jako hlavní záporák filmu v době, kdy měl ještě režírovat Affleck, počítalo se s jeho scénářem a obsazen do této role byl Joe Manganiello (seriál True Blood, Bez Kalhot), který byl fanoušky pozitivně přijat. Nyní, s novým režisérem Reevesem, který píše úplně nový scénář, vyvstává otázka, zda se s ikonickým záporákem stále počítá. K tomu pro server Hollywood Reporter řekl Manganiello pár slov.

„Nic nevím.“ Začal, a pokračoval: „Tedy ano, vím, ale nic co bych mohl prozradit. Vím všechno, ale nemůžu z toho říct nic.“ Manganiello tak zřejmě zná vizi nového režiséra i studia, ovšem z pochopitelných důvodů nemůže nic potvrdit. „Vůbec to není na mě. Je to vhodná otázka pro Warner Bros a DC.“

I když Manganiello nic nepotvrdil, pro fanoušky může být jeho vyjádření lehce pozitivní. Přeci jen, kdyby zde nebyla žádná šance, že Sladea Wilsona uvidíme, tak by to Manganiello zřejmě řekl rovnou. Navíc, pokud ví podle jeho slov „všechno“, snad to znamená, že se s jeho postavou nějakým způsobem pracuje. Uvidíme tedy Deathstrokea, ale v nějakém jiném filmu než v The Batmanovi? Tak jako tak, máme zatím alespoň nějakou šanci, že je Deathstroke v DCEU stále živé téma.  

Galerie: 4

The Batman: Počítá se stále s Deathstrokem? | Fandíme filmu The Batman: Počítá se stále s Deathstrokem? | Fandíme filmu The Batman: Počítá se stále s Deathstrokem? | Fandíme filmu The Batman: Počítá se stále s Deathstrokem? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest