Ant-Man and The Wasp: Produkce začala, nový teaser a synopse

Ant-Man and The Wasp: Produkce začala, nový teaser a synopse | Fandíme filmu
K tomu byl potvrzen další návrat staré známé postavy.

Na letošním Comic Conu jsme dostali první podrobnější informace o druhém dílu Ant-Mana. To nejzajímavější se týkalo obsazení, když bylo oznámeno, že si ve filmu zahrají Michelle Pfeiffer a Laurence Fishburne, což jsou velká jména. Nyní bylo oznámeno, že oficiálně začala produkce filmu v americké Atlantě a k tomu bylo vypuštěno i krátké propagační video, které si můžete přehrát na konci článku. Režisér Peyton Reed také postnul na svůj Twitter nové logo, které můžete vidět jako hlavní obrázek článku.

Dostali jsme taky novou synopsi, která mluví hlavně o Scottu Langovi (Paul Rudd) a o jakýchsi tajemstvích z minulosti. Pravděpodobně tak ve filmu opět bude hrát roli minulost Hanka Pyma (Michael Douglas) a téměř jistě jeho ženy Janet Van Dyne v podání Michelle Pfeiffer. Jinak synopse neprozrazuje nic konkrétního a zní takto:

„Po událostech Captain America: Civil War, se Scott Lang pere se svými rozhodnutími jako superhrdina i jako otec. Když se snaží vybalancovat svůj rodinný život se svými povinnostmi jako Ant-Man, Hope van Dyne a Hank Pym přijdou s novou důležitou misí. Scott musí zase jednou obléknout svůj oblek a naučit se bojovat bok po boku s The Wasp jako tým a odkrýt tajemství z jejich minulosti.“

Ať se ale ve filmu stane cokoliv, rozhodně to bude ovlivněné událostmi Avengers: Infinity War, jelikož druhý sólový film Ant-Mana je prvním filmem hned po velkolepém boji proti Thanosovi. A co se nově obsazených postav týče, Laurence Fishburne hraje Dr. Billa Fostera aka záporáka Goliatha, Michelle Pfeiffer již zmiňovanou manželku Hanka Pyma Janet Van Dyne, Randall Park agenta SHIELDu Jimmyho Woo, Hannah John-Kamen postavu jménem Ghost, která je trénovaná v používání různých hi-tech technologií a konečně Walton Goggins, který hraje Sonnyho Burche, šéfa firmy pro výrobu a design zbraní Cross Technologies. Vrací se i Bobby Cannavale, nový manžel Scottovy bývalé manželky, což je nově potvrzená informace. Film má premiéru nastavenou na 6. 7. 2018.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest