John Wick a Atomic Blonde: Čeká je cross-over?

John Wick a Atomic Blonde: Čeká je cross-over? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
A jaká je budoucnost dámské podoby Keanu Reevese?

Když se do kin chystal John Wick, málokdo by hádal, že se stane hitem, vydělá hromadu peněz, znovu nakopne kariéru Keanu Reevese, dočká se ještě úspěšnějšího pokračování nebo rovnou celé trilogie. A protože také nakopl kariéru režiséra Davida Leitche, chystá se do našich kin Atomic Blonde, která má podobné ambice.

Nový snímek je vlastně dámskou variací na Wicka, tentokrát s Charlize Theron (Mad Max: Fury Road, Prometheus) v hlavní roli. A s velkou pravděpodobností se dočkáme podobně svižného a akčního nářezu, jak alespoň napovídají zahraniční recenze. A tím se dostáváme k otázce: Když už za podobně pojatými filmy s Charlize a s Keanem stojí stejný tvůrce, nešlo by je spojit do společného cross-overeu?

Na to odpověděl sám David Leitch, který tvrdí, že je tím nápadem nadšen a že to není nemožné. Problémem by ale bylo vyřešit časové zasazení obou postav, protože John Wick se odehrává v současnosti, zatímco Atomic Blonde operuje v období studené války, zhruba třicet let před Wickem.

Takže bychom se v crossoveru buďto vydali do mladých let Johna Wicka a nebo bychom sledovali souboj nabušeného rváče se starou verzí postavy Charlize Theron, což by nebylo úplně fér. Pokud se tak někdy tyto postavy setkají, bude se příběh odehrávat spíše v minulosti, kdy si budou tyto postavy rovnocennými protivníky. Anebo byste je raději viděli spojit síly?

S přicházejícím akčňákem s oscarovou Charlize Theron se ale začíná diskutovat i o druhé otázce: Dočká se někdy Atomic Blonde pokračování? A kdo jiný by měl odpovědět, než znovu sám pan režisér. Podle slov Leitche je připraven udělat celou ságu o této drsné sexy agentce MI6 v podobě třeba Jasona Bourna nebo Mission: Impossible. A rozhodně bych osobně nebyl proti, protože přímočařejších akčňáků je tu stále málo. Ale to nezáleží na tvůrcích. O tom jestli se v budoucnu dočkáme další mise této agentky rozhodnou jako vždy divácké a kritické ohlasy. Zatím Atomic Blonde utržila v kinech celosvětově 24 milionů dolarů, při rozpočtu 30 milionů, takže se ještě bude muset chvíli ohánět, než si právo na pokračování vyslouží. Zahraniční recenze jsou lehce nadprůměrné, takže se můžeme těšit minimálně na to, až do našich kin dorazí očekávaný první film.

Zdroje: Screen Rant

John Wick 3

17.05.2019 | USA
Akční, Thriller
Info o filmu

Galerie: 7

John Wick a Atomic Blonde: Čeká je cross-over? | Fandíme filmu John Wick a Atomic Blonde: Čeká je cross-over? | Fandíme filmu John Wick a Atomic Blonde: Čeká je cross-over? | Fandíme filmu John Wick a Atomic Blonde: Čeká je cross-over? | Fandíme filmu John Wick a Atomic Blonde: Čeká je cross-over? | Fandíme filmu John Wick a Atomic Blonde: Čeká je cross-over? | Fandíme filmu John Wick a Atomic Blonde: Čeká je cross-over? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest