Deadpool 2: První pohled na filmovou Domino

Deadpool 2: První pohled na filmovou Domino | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
A jaké další novinky se zatím vynořily?A jaké další novinky se zatím vynořily? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Na první pozici do galerie jsme přidali ještě jednu novou fotku s Domino.

Zatímco všichni marně čekáme a vyhlížíme, kdy už by se mohla objevit první fotografie Joshe Brolina plně v kostýmu drsného, časem cestujícího mutanta Cablea, Ryan Reynolds se nad námi smiloval, a na Twitteru se podělil o vůbec první pohled na další mutantku, která si ve filmu odbyde svůj debut na velkém plátně. Tou je samozřejmě Domino v podání herečky Zazie Beetz. Jak jste asi při pohledu dolů do galerie poznali, fotka je naaranžovaná tak, aby odrážela první pohled na Deadpoolův kostým z prvního filmu, jen tu samotného Deadpoola vystřídala Domino a medvědí kůži, která slouží jako poduška, vystřídal Deadpool sám. V komentářích dejte vědět, jak jste se vzhledem postavy spokojení.

O filmu jako takovém jsme v poslední době moc nového neslyšeli, projdeme ale alespoň to málo, co máme. Jako první tu máme fotku z placu, která odkazuje na komiksový superhrdinský tým mutantů jménem Alpha Flight, v němž svého času sloužil i Wolverine. Nejspíš se ale nejedná o nic víc, než jen nevinné pomrknutí na komiksové čtenáře, kterých první Deadpool obsahoval spousty. Pomrknutí ale není jediná věc, které měla jednička více než dost. Ve velkém množství byl první film zaplněný i vtipy a o tom druhém nedávno herec T. J. Miller, který hraje Deadpoolova parťáka Weasela, prohlásil, že při čtení scénáře vyděsil celou kavárnu, jak se nahlas neustále smál a podle něj máme čekat ještě vtipnější film, než minule. Nakonec se podíváme na jednu šílenou fanouškovskou teorii, kterou přímo adresoval režisér. Pokud si vzpomínáte, před Loganem bylo v Americe promítáno i krátké video z Deadpoola 2, kde na sebe Wade Wilson tak dlouho navléká kostým, až je děda, kterého se snaží zachránit, zastřelený. Fanoušci si ale myslí, že tento postarší muž by mohl být Spider-Manův strejda Ben, nebo alespoň odkaz na něj. Fox samozřejmě tuto postavu nevlastní, režisér David Leitch ale tuto teorii při otázce nepopřel, ani nevyvrátil, aby fanoušci mohli spekulovat dále. V galerii najdete ještě pár fotek, které se na internetu objevily, kde můžete vidět třeba mladého herce Juliana Dennisona v dosud nespecifikované roli.

Galerie: 6

Deadpool 2: První pohled na filmovou Domino | Fandíme filmu Deadpool 2: První pohled na filmovou Domino | Fandíme filmu Deadpool 2: První pohled na filmovou Domino | Fandíme filmu Deadpool 2: První pohled na filmovou Domino | Fandíme filmu Deadpool 2: První pohled na filmovou Domino | Fandíme filmu Deadpool 2: První pohled na filmovou Domino | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest