Ant-Man 2: Morpheus a další posily, navíc první plakát

Ant-Man 2: Morpheus a další posily, navíc první plakát | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Na Comic-Conu se promítaly první záběry z filmu a my pro vás máme podrobnosti.

Comic-Con je neutuchající studnice filmových novinek, takže pokračujeme v jejich výčtu, i když celá akce v noci na dnešek definitivně skončila. Marvel představil na své prezentaci také první podrobnosti o snímku Ant-Man & The Wasp. Největší novinka panelu? Casting!

Tak především, jako léta ztracená manželka Hanka Pyma a matka Hope van Dyne (Evangeline Lilly), Janet van Dyne, byla obsazena hollywoodská legenda Michelle Pfeiffer. Za Nebezpečné známosti byla nominována na Oscara, zářila v Čarodějkách z Eastwicku či Zjizvené tváři, ale navždy bude spjata s rolí Catwoman ve snímku Batman se vrací. Teď se tedy ke komiksům vrací.

Druhou největší obsazenou hvězdou je Laurence Fishburne, alias Morpheus z Matrixu. Ten si zahraje padoucha doktora Billa Fostera, biochemika, který se proslavil především jako Goliath, další postava, která se umí zvětšovat podobně jako Giant-Man/Ant-Man. Již dříve obsazená Hannah Jon-Kemen hraje Ghost, což je v komiksech a animovaných seriálech nepříliš důležitá postava ze špionážního prostředí, se kterou si ve filmu mohou dělat prakticky co chtějí. Walton Goggins hraje Sonnyho Burche, což je v komiksech šéf a vrchní inženýr filrmy Cross Technologies, potenciálně jde tedy o nástupce Darrena Crosse z prvního filmu a jednoduše dalšího hráče na poli technologických firem, kolem kterých se zjevně Ant-Manovy filmy hodně točí. U Randalla Parka bylo potvrzeno, že hraje agenta Jimmyho Woo.

Na Comic-Conu také byly zveřejněny nejrůznější artworky a krátké animačky, které naznačovaly, jak bude vypadat hotový film. Wasp bude mít výrazně žlutý kostým a bude ve filmu létat. Film ji ukázal v akci, kdy ona létala s pomocí křidélek a Ant-Man vedle ní letěl na mravenci. Do kostýmu (bílého kostýmu) se ve filmu oblékne také Hank Pym. Scott Lang se opět bude zvětšovat, v záběrech byla vidět scéna, ve které ve velkoměstě vykukuje zpoza rohu nějakého věžáku. Zároveň se film znovu podívá do kvantové říše a Ant-Man bude moci vybírat i jinou než obří nebo maličkou velikost. V záběrech byla scéna, ve které je velký asi jako pes a dcera jej nosí na zádech. A Ant-Man nezmenšuje jen sebe, ale i stále věci kolem sebe. Ve filmu je automobilová honička (ve které nebude chybět dodávka Scottových parťáků z prvního snímku), ve které Ant-Man a Wasp mrňavým autíčkem podjedou pod jiné vozidlo, ve vhodnou chvíli se i s autem zvětší a oponenta tak odhodí z cesty.

Vypadá to, že si tedy akční i humorné scény opět budou hodně hrát se změnou velikosti, zároveň se do boje pustí daleko širší tým hrdinů v kostýmech než posledně. Na rovině zápletky můžeme očekávat zřejmě další korporátní tahanice o nebezpečné technologie (nebo špionážní tahanice – vzpomeňte na agenty Hydry v prvním filmu, kteří usilovali o Hankovu formuli), snahu o záchranu ztracené Hankovy ženy, popřípadě potíže s tím, že je Scott uprchlík. Otázkou pak je, jak to všechno zapadá do širších událostí, Ant-Man and The Wasp je vedle Captain Marvel druhý snímek, který bude v kinech zveřejněný mezi Avengers: Infinity War a Avengers 4. V galerii pod videem z Comic-Conu najdete ještě dva plakáty.

V pokračování Ant-Mana se vrací Paul Rudd jako Scott Lang, Evangeline Lilly jako Hope van Dyne, Michael Douglas jako Hank Pym, Michael Peña jako Luis, David Dastmalchian jako Kurt a T.I. jako Dave. Nově je doplňují Michelle Pfeiffer jako Hope van Dyne, Laurence Fishburne jako Goliath, Walton Goggins jako Sonny Burch a Hannah John-Kamen jako Ghost.. Režíruje Peyton Reed, scénář připravují společně s režisérem Paul Rudd, Adam McKay, Andrew Barrer a Gabriel Ferrari, kteří se všichni podíleli na scénáři k prvnímu filmu. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5.7. 2018.

Zdroje: Slashfilm,

Ant-Man and the Wasp

06.07.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Ant-Man 2: Morpheus a další posily, navíc první plakát | Fandíme filmu Ant-Man 2: Morpheus a další posily, navíc první plakát | Fandíme filmu Ant-Man 2: Morpheus a další posily, navíc první plakát | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest