Justice League: Comic Con nabízí po roce úplně nový trailer

Justice League: Comic Con nabízí po roce úplně nový trailer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Před rokem Comic-Con nabídl vůbec první trailer na Justice League. Teď je tu další.

Comic-Con předvedl nový trailer na Justice League. A i když to pořád není vyložený home run, nevypadá upoutávka úplně špatně. Hodně se sází na aktuálně populární Wonder Woman (Gal Gadot) a její svět, v popředí jsou také silácké pózy Aquamana (Jason Momoa) a Batmanovy (Ben Affleck) hračky. Ezra Miller Flashovi propůjčuje nervózní energii a ústřední hrdiny moc dobře doplňují suchými hláškami zkušení J.K. Simmons a Jeremy Irons jako komisař Gordon a Alfred. Jen Cyborg (Ray Fisher) zůstává zatím spíš pozadu, dost možná proto, že jeho postava vyžaduje největší trikovou masáž.

Tedy až na padoucha Steppenwolfa (Ciarán Hinds). Toho slyšíme promlouvat a je zajímavé, že zmiňuje, že hrdinům nepomůže žádný Lantern! Jinak se před námi spíš schovává a daří se mu tak vytvořit dojem určitého nebezpečí, zvlášť díky svojí rohaté hlavě a nejrůznějšímu pálení země dokáže působit dost pekelným dojmem. Povede se filmu diváky strhnout stejně, jako nedávné Wonder Woman? Tomu v tuhle chvíli nic nenasvědčuje. Ale stejně tak nenasvědčuje nic tomu, že by měl mít Warner v rukou další průšvih. I ten vizuál od poslední upoutávky působí o něco výrazněji, tak držme palce, ať to celé dobře dopadne.

Poháněný obnovenou vírou v lidstvo a inspirovaný Supermanovou vznešenou obětí, se Bruce Wayne za pomoci nového spojence, Diany Prince, postaví ještě většímu nepříteli. Společně Batman a Wonder Woman dávají dohromady tým nadlidí, který se postaví proti nově probuzené hrozbě. Avšak navzdory zformování bezprecedentní ligy hrdinů (Batman, Wonder Woman, Aquama, Cyborg a The Flash), může být na záchranu planety, která čelí útoku katastrofických rozměrů, už pozdě.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Jako režiséři se vystřídali Zack Snyder a Joss Whedon, scénář postupně připravovali Chris Terrio a Joss Whedon. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 8

Justice League: Comic Con nabízí po roce úplně nový trailer | Fandíme filmu Justice League: Comic Con nabízí po roce úplně nový trailer | Fandíme filmu Justice League: Comic Con nabízí po roce úplně nový trailer | Fandíme filmu Justice League: Comic Con nabízí po roce úplně nový trailer | Fandíme filmu Justice League: Comic Con nabízí po roce úplně nový trailer | Fandíme filmu Justice League: Comic Con nabízí po roce úplně nový trailer | Fandíme filmu Justice League: Comic Con nabízí po roce úplně nový trailer | Fandíme filmu Justice League: Comic Con nabízí po roce úplně nový trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest