Batman: Ben Affleck má roli již velmi brzy opustit

Batman: Ben Affleck má roli již velmi brzy opustit | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Podle nejnovějších informací bychom Afflecka mohli vidět naposledy v Justice League.

Když bylo oznámeno, že Ben Affleck nebude režírovat samostatný film s Batmanem, řada předních hollywoodských reportérů dodávala, že se šušká také o tom, že by Affleck mohl skončit s Batmanem úplně. Tehdy tyhle hlasy maličko zapadly, ale teď je Benův odchod zpět jako batarang. Zprávu přináší renomovaný Hollywood Reporter, takže to vypadá, že se s Affleckem v roli skutečně můžeme začít pomalu loučit. Co přesně server uvádí?

Warner podle interních zdrojů pracuje na tom, aby kapitolu Bena Afflecka v roli Batmana elegantně uzavřel. Změnu by měl v nějaké podobě řešit jeden z nadcházejících DC filmů. Už zítra Affleck bude propagovat v San Diegu na Comic Conu Justice League, která by mohla být posledním filmem, kde temného rytíře ztvární. Pokud by se Affleck měl objevit jako superhrdina ještě někdy v budoucnosti, rozhodně to nebude mnohokrát. Oficiálně se sice pořád mluví o tom, že studio s hercem počítá, ale interní zdroje říkají něco jiného.

Zatím není zřejmé, ale ani pevně rozhodnuté, jakým způsobem k Affleckově odchodu dojde. Jestli bude zkrátka přeobsazen, jako se to s Batmanem dělalo v 90. letech minulého století, anebo předá pochodeň nějakému svému nástupci přímo na plátně a v kostýmu Batmana bude ve filmech poprvé někdo jiný než Bruce Wayne. Nějaké konkrétní důvody Affleckova odchodu Hollywood Reporter neuvádí, zmiňuje jen hercův vzrůstající věk (v tuhle chvíli je mu 45) a jeho čím dál menší vliv v rámci DC Films.

Dnes se objevila také zpráva, že scénář ke snímku The Batman (který se píše znovu od nuly, Affleckův scénář nebude brán v potaz) s režisérem Mattem Reevesem nejspíš napíše Mark Bomback, který s ním psal už dva díly Planety opic. Před několika dny se objevila také zpráva, že Ben Affleck opouští chystaný projekt Triple Frontier, takže tohle opravdu není profesně Benův nejšťastnější týden. Zítřejší dotazy fanoušků a novinářů by na Comic-Conu mohly být poměrně drsné sousto...

Zdroje: Batman-on-film, Splashreport, THR

Galerie: 3

Batman: Ben Affleck má roli již velmi brzy opustit | Fandíme filmu Batman: Ben Affleck má roli již velmi brzy opustit | Fandíme filmu Batman: Ben Affleck má roli již velmi brzy opustit | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest