Bright: Will Smith v drsném světě, kde žijí fantasy bytosti

Bright: Will Smith v drsném světě, kde žijí fantasy bytosti | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Comic-Con přinesl trailer plný orků, elfů, ale i nového nebezpečí. Režisér už přemýšlí nad druhým dílem a pochvaluje si, jak mohl točit film po svém.

Navštěvníci Comic-Conu během panelu Netflixu se nedočkali pouze prvního klipu z Death Note, ale také plnohodnotné upoutávky na Bright. Ta líčí nelehký život v alternativním světě, kde se snaží společně koexistovat lidé s nadpřirozenými bytostmi. Tím jedním člověkem je i policajt Daryl Ward, který nenávidí orky, ale jednoho takového teď vyfasoval za parťáka (ve snímku jsou začleněna současná témata policejního rasismu). Celá ta myšlenka mně osobně nepřipadá špatná a podle traileru se film nejspíš nebude brát moc vážně, což by mohlo být docela dobře. Joel Edgerton není Martin Lawrence, tak uvidíme, jaká chemie mezi ním a Willem Smithem zavládne. 

Na panelu byl přítomen i režisér David Ayer, který prozradil, že plánuje natočit pokračování, jež by se ponořilo do historie některých kouzelných bytostí, konkrétně orků a elfů. Ti hrají významnou roli v centrálním dění filmu. Vedle představování samotného filmu si panelisté také hodně pochvalovali spolupráci s Netflixem, který po nich nic nechtěl, nenutil je točit žádný PG13 film pro děti, ale prostě nechal Ayera na pokoji, ať si po počáteční domluvě dělá s rozpočtem co chce a natočí si drsný film podle svého gusta.

Losangeleský policajt Daryl Ward musí neochotně pracovat s orkem Nickem Jakobym a společně musí najít kouzelnou hůlku, která představuje nejmocnější zbraň a v ruce jedince se špatnými úmysly by mohla napáchat značné škody. Premiéra je stanovena na 22. 12..

Zdroje: Screen Rant, Flicks and the City, Comingsoon

Galerie: 7

Bright: Will Smith v drsném světě, kde žijí fantasy bytosti | Fandíme filmu Bright: Will Smith v drsném světě, kde žijí fantasy bytosti | Fandíme filmu Bright: Will Smith v drsném světě, kde žijí fantasy bytosti | Fandíme filmu Bright: Will Smith v drsném světě, kde žijí fantasy bytosti | Fandíme filmu Bright: Will Smith v drsném světě, kde žijí fantasy bytosti | Fandíme filmu Bright: Will Smith v drsném světě, kde žijí fantasy bytosti | Fandíme filmu Bright: Will Smith v drsném světě, kde žijí fantasy bytosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest