Doctor Doom: Slavný padouch se vrátí v novém filmu

Doctor Doom: Slavný padouch se vrátí v novém filmu | Fandíme filmu
Na svět jej přivede tvůrce Legion, Noah Hawley

Tak tohle je hodně nečekané oznámení. Uprostřed panelu k seriálu Legion jeho tvůrce Noah Hawley z ničeho nic oznámil následující: „Připravuji film pro Fox a řeknu jen dvě slova. Doctor. Doom. Nic víc se z talentovaného scenáristy a showrunnera vypáčit nepodařilo. Půjde přímo o film s Doctorem Doomem v čele? Chystá Hawley jednoduše další Fantastickou čtyřku? Bude film sám režírovat? Nebo pouze píše scénář?

Jisté je, že poslední Fantastická čtyřka z roku 2015 pohořela, a tak studio Fox nejspíš hledá nějakou novou cestu, jak práva na populární komiksový tým a jeho spřízněné postavy využít. Pokud by totiž Fox do několika let nenatočil další snímek, o práva by přišel. Před časem se mluvilo o tom, že Seth Grahame-Smith chystá verzi Fantastické čtyřky s mladšími hrdiny, nicméně nevíme, jestli tyhle dva projekty spolu nějak soupeří, jsou připravovány současně nebo co vlastně Fox se značkou chystá.

Postavu v roce 1962 vymyslel Stan Lee spolu s kreslířem Jackem Kirbym. Je známý svojí železnou maskou, vykreslovaný je jako geniální vědec i jako čaroděj. Je prudce inteligentní, jeho snahou je vládnout světu po svém a často je označován za jednoho z nejlepších komiksových padouchů vůbec. Ve filmech z let 2005 a 2007 jej hrál Julian McMahon, ve snímku z roku 2015 pak Toby Kebbell, i když tehdy byla postava výrazně pozměněna.

Zdroj: Slashfilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest