Avengers 3: Thanosovy děti, nová totožnost Captaina Ameriky a mnohem víc

Avengers 3: Thanosovy děti, nová totožnost Captaina Ameriky a mnohem víc | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 12 obrázků
Kdy příště uvidíme Winter Soldier, nový plakát s Thanosem a další detaily od herců a tvůrců.

Před pár dny na D23 Avengers: Infinity War předvedli svůj první teaser trailer. Sám spolurežisér filmu Joe Russo uvedl, že širší veřejnost trailer uvidí už „brzy“. Můžeme tedy doufat, že jej Marvel zveřejní v rámci Comic-Conu, který začíná už dnes a konkrétně marvelovská prezentace nás čeká v noci ze soboty na neděli? Prozatím se z traileru dostala na internet jedna jediná rozmazaná fotka s vousatým a černovlasým Captainem Amerikou (Chris Evans), který se zjevně musí schovávat před zákonem. Stává se z něj tedy „Nomad“, což je tajná identita, kterou Captain přijal v komiksech ve chvíli, kdy procházel těžkou deziluzí ze Spojených států amerických. Fotku můžete vidět tu:

Captain America - Avengers: Infinity War

Captain se však nemusí skrývat příliš dlouho, herci potvrzují, že hrdinové budou muset hodně rychle hodit své spory z Občanské války za hlavu, protože je čeká daleko větší problém. Co dalšího ještě herci a tvůrci na D23 prozradili? Strážci Galaxie měli od režisérů Russoových velkou volnost, aby k postavám přistupovali hodně po svém a podařilo se tak zachovat jejich styl známý z jejich dvou dosavadních filmů. Dost improvizovali a některé dialogy jim psal přímo James Gunn.

Spider-Man a Doctor Strange stráví hodně času spolu, už jen proto, že jsou oba z New Yorku. Sebastian Stan tvrdí, že se Winter Soldier neukáže v Black Pantherovi, ale právě až Infinity War, kde jeho příběh bude pokračovat. Stan s Anthonym Mackiem se také rozpovídali o tom, že ve filmu bude opravdu masivní bitva, ve které vystoupí snad „sto“ Avengerů, bude asi „pětadvacetkrát“ větší než avengerská bitva na letišti v Civil War a mohla by trvat něco mezi půlhodinou a hodinou.

Za to je samozřejmě zodpovědný padouch Thanos, který je podle jeho představitele Joshe Brolina inteligentnější a psychologičtější než bychom čekali, ale samozřejmě prahne po moci. Touží po Kamenech nekonečna, každý mu dává novou unikátní schopnost a zároveň se spolu s nimi zvyšuje jeho celková síla. Brolin naznačil, že v Avengers: Infinity War ještě nejspíš Thanos nezíská kameny všechny, takže v plné síle jej nejspíš uvidíme až v Avengers 4. Jejich přípravy jsou v plném proudu, nicméně podle Brolina se i teď na poslední chvíli scénář filmu upravuje a ladí. Jeden z Kamenů nekonečna má zabudovaný v hlavě Vision, nicméně jeho představitel Paul Bettany naznačil, že by jeho postava mohla existovat i bez něj.

Další velkou novinkou z D23 byl nový plakát s Thanosem (na titulce), ale také odhalení soch jednotlivých jeho pomocníků, které můžete vidět v galerii. V komiksech si říkají Černý řád a jsou to zkrátka Thanosovi generálové, ve filmu má jít podle zástupců Marvelu o Thanosovy děti. Jsou to Corvus Glaive, Proxima Midnight, Ebony Maw a Black Dwarf.

A pozor, separátně od D23 James Gunn na Twitteru uvedl, že se fanoušci nemusí bát, že by Avengers 4 svět Marvelu restartovali. Minimálně tedy Strážci Galaxie rozhodně budou ve svých příbězích pokračovat!

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 13

Avengers 3: Thanosovy děti, nová totožnost Captaina Ameriky a mnohem víc | Fandíme filmu Avengers 3: Thanosovy děti, nová totožnost Captaina Ameriky a mnohem víc | Fandíme filmu Avengers 3: Thanosovy děti, nová totožnost Captaina Ameriky a mnohem víc | Fandíme filmu Avengers 3: Thanosovy děti, nová totožnost Captaina Ameriky a mnohem víc | Fandíme filmu Avengers 3: Thanosovy děti, nová totožnost Captaina Ameriky a mnohem víc | Fandíme filmu Avengers 3: Thanosovy děti, nová totožnost Captaina Ameriky a mnohem víc | Fandíme filmu Avengers 3: Thanosovy děti, nová totožnost Captaina Ameriky a mnohem víc | Fandíme filmu Avengers 3: Thanosovy děti, nová totožnost Captaina Ameriky a mnohem víc | Fandíme filmu Avengers 3: Thanosovy děti, nová totožnost Captaina Ameriky a mnohem víc | Fandíme filmu Avengers 3: Thanosovy děti, nová totožnost Captaina Ameriky a mnohem víc | Fandíme filmu Avengers 3: Thanosovy děti, nová totožnost Captaina Ameriky a mnohem víc | Fandíme filmu Avengers 3: Thanosovy děti, nová totožnost Captaina Ameriky a mnohem víc | Fandíme filmu Avengers 3: Thanosovy děti, nová totožnost Captaina Ameriky a mnohem víc | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest