Bohemian Rhapsody: Historie kapely Queen se může začít točit

Bohemian Rhapsody: Historie kapely Queen se může začít točit | Fandíme filmu
Bryan Singer může začít točit svůj příští film, který bude pojednávat o Mercuryho životě během jeho členství v Queen.

O životopisném snímku o skupině Queen a hlavně jejím zpěvákovi Freddiem Mercurym se mluví už léta, naposledy jsme o něm psali před čtyřmi lety. Tehdy z projektu po neshodách s žijícími členy kapely vycouval Sacha Baron Cohen. Nějakou dobu poté se hovořilo o možném angažmá Bena Whishawa (Skyfall), tehdy však zůstalo pouze u slov. Teď kapela na své oficiální stránce potvrdila, že film má konečně zelenou, a natáčení je dokonce takřka za rohem. Snímek s názvem Bohemian Rhapsody zrežíruje Bryan Singer (X-Men 1,2, Obvyklí podezřelí), hlavní úlohu ztvární Rami Malek (Mr. Robot).

V současné době probíhají přípravné práce, a v půlce září by se mělo začít v Londýně a jeho okolí natáčet. Podle dostupných informací by měla Bohemian Rhapsody pokrývat historii jedné z největších rockových kapel až do jejich vystoupení na slavném podniku Live Aid v roce 1985, označovaném jako jeden z nejlepších rockových koncertů v dějinách populární hudby.

V současné době není jasné, zda něco zbylo z původního scénáře Petera Morgana, případně kdo napsal nový. Osobně si myslím, že Singer jako režisér je dobrá volba, Rami Malek je talentovaný herec, ale Sacha B. Cohen vypadal jako naprosto ideální kandidát, a je škoda, že jej v této roli neuvidíme. Bohužel žijící členové kapely se jako producenti rozhodli jít jinou cestou. Dáte chystanému životopisu šanci? Bohemian Rhapsody bychom měli vidět v kinech v závěru příštího roku.

Zdroje: Queen, Wiki

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest