Úžasňákovi 2: Pokračování superhrdinského animáku se představuje

Úžasňákovi 2: Pokračování superhrdinského animáku se představuje | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Objevilo se první komediální video, které se zaměřuje na Ednu Mode.

Disneyho velkolepá akce D23 ještě dnes představí poslední novinky o chystaných hraných filmech, ale začalo se představovačkou těch animovaných. Jedním z uvedených snímků byli Úžasňákovi 2 (The Incredibles 2), které představil sám režisér Brad Bird. Nechtěl sice prozradit nic zásadního, ale úplně s prázdnou fanoušky také odejít nenechal.

Pokračování bude podle jeho slov, stejně jako první film, primárně o rodině. O rodině, která má čirou náhodou nadpřirozené schopnosti. Ve filmu se objeví noví hrdinové, kteří budou pro Úžasňákovi konkurencí, i když někteří „ne tak docela“, ať už to znamená, co znamená. V centru dění by tentokrát měla být Elastigirl, protože Bob bude muset z blíže neurčených důvodů zůstat doma. Příběh začne okamžitě po skončení prvního filmu, kde se rodinka chystá vypořádat s padouchem Underminerem.

Klíčovým motivem budou také nově objevené superschopnosti malého Jack Jacka, se kterými se tvůrci hodlají pořádně vyřádit. Jen v ukázce, která byla pouštěná na D23, se dokázal zapálit jako Human Torch, šly mu lasery z očí a dokázal se elasticky roztahovat a vytvářet kopie sebe sama. Celá rodinka také bude mít nový dům, který je částečně moderním domem a částečně superhrdinským úkrytem.

V hlavních rolích se vracejí Craig T. Nelson jako Bob (Pan Úžasňák), Holly Hunter jako Helen (Elastigirl), Sarah Vowell jako Violet a Samuel L. Jackson jako Frozone. Dashe nově namluví Huck Milner, protože původní herec příliš zestárl. Režíruje Brad Bird, hudbu opět skládá Michael Giacchino. Tvůrci si také pochvalují, že film bude mít daleko lepší animaci. Výtvarný styl zůstane zachován, ale všechno bude hladší, plynulejší.

Do kin měl být film původně uvedený v roce 2019, ale kvůli odložení Toy Story 4 jej uvidíme už 15. 6. 2018. V rámci D23 bylo zveřejněno úsměvné video s Ednou Mode a dole v galerii najdete první artwork.

Zdroje: IGN, Slashfilm

Galerie: 2

Úžasňákovi 2: Pokračování superhrdinského animáku se představuje | Fandíme filmu Úžasňákovi 2: Pokračování superhrdinského animáku se představuje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest